Kotatsu Gratis 10-Daagse Proefcursus

 • 100% Gratis en Vrijblijvend:
  Probeer onze cursus zonder enige kosten of verplichtingen. Het is een perfecte kans om onze lesmethode te ervaren en te bepalen of deze past bij jouw leerdoelen en stijl.
 • Exclusieve Toegang
  Geniet van 10 dagen gratis toegang tot de eerste drie lessen van onze cursus ‘Japanese E-Mastery 1’. Deze cursus is speciaal ontworpen voor beginners en biedt een solide basis in de Japanse taal.
 • Live Lesopnames
  Ervaar hoe leuk en simpel het is om Japans te leren met onze opgenomen live lessen. Zo krijg je een authentiek beeld van onze interactieve en laagdrempelige lesmethode.
 • Interactieve Toetsen:
  Test je kennis en volg je voortgang met onze inclusieve toetsen en krijg directe feedback over je scores. Dit helpt je om je sterke en zwakke punten te bepalen.
 • Lesmateriaal van Hoge Kwaliteit:
  Krijg toegang tot een volledig hoofdstuk uit ons speciaal ontwikkelde lesboek ‘Japanese E-Mastery 1’. Dit lesboek is een waardevolle bron voor zowel tijdens als na de cursus.
 • Uitgebreide Lesinhoud:
  Ontdek 4,5 uur aan kwalitatief hoogstaand lesmateriaal dat je helpt om snel en efficiënt Japans te leren.

Trix

''Ik zou deze proefcursus zeker aanraden, honderd procent. Het is zo leuk. Niemand heeft er spijt van gehad. Het is een hele mooie ervaring. Het heeft voor mij heel erg gezorgd dat ik echt in de startblokken ben gekomen van mijn reis om vloeiend Japans te leren spreken. En het is gewoon eigenlijk de ultieme kans om nou eindelijk echt te beginnen. Dus doen, doen, doen!''

Denzel

''Ik raad het zeker aan. Ik kende de Japanse taal niet zo heel erg goed. Misschien een paar woorden en zinnetjes. Maar qua lezen wist ik echt totaal niks. En nu begrijp ik de geschiedenis veel beter. En ik kan al, als ik teksten zie, bepaalde letters herkennen. Dan weet ik van: 'oh, dat staat er!' Het was heel erg informatief. En ik raad het zeker aan.''

Nick

''Het is heel laagdrempelig, het wordt allemaal heel duidelijk uitgelegd en er komt echt niet een hele berg aan informatie in één keer over je heen. De lessen zelf werden op een goede en vooral leuke manier gegeven. En juist omdat het gratis is, waarom zou je dan niet die kans pakken en het gewoon proberen? Ik hoop op een goede toekomst samen, want ik ga lekker verder met Academy Plus voor drie jaar. Lekker op weg naar N3 en op de toekomst.

Wietske

''De proefcursus was een toegankelijke manier om kennis te maken met de Japanse taal. Het was fijn om veel bij de hand genomen te worden om een begin te maken aan het schrijven van Hiragana. Ik vond het tempo ook erg prettig. Dus dat we thuis eerst wat dingetjes moesten doen en daarna les kregen en dat elke paar dagen. Zo bleef het er ook lekker in. Je moest wel en dat was fijn. Op die manier ging het leren goed.''