Over ons – Kotatsu TV

Online japans leren
serieus, maar niet serieus
over waar je wilt, met kotatsu

Online japans leren

serieus, maar niet serieus

over waar je wilt, met
kotatsu

Online Japans Leren

Kotatsu is opgericht door Nari en Shiro, twee liefhebbers van Japan. Beide hebben in Japan gewoond en zijn van nul tot vloeiend Japans gegaan. "Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om Japans te leren, vandaar dat we de online cursussen hebben gemaakt."

kotatsu-logo

Serieus, maar niet serieus

Nari en Shiro geven al meer dan vijf jaar lang Japanse les en hadden besloten om YouTube video's te maken. Een deel educatie en een deel entertainment/humor zodat het leuk is om te kijken! "Japans is helemaal geen moeilijke taal, maar er zijn in Nederland weinig studiemogelijkheden en het lesmateriaal is gedateerd en saai. Wij willen het modern en leuk maken voor iedereen!"

japans leren waar je wilt, met kotatsu

Maarre.. wat is een kotatsu dan? Een kotatsu (こたつ) is een lage, houten tafel. Van boven is het bedekt met een futon of zware deken en onder het tafelblad zit een radiator, vaak speciaal ingebouwd. Behalve dat het dus een ontzettend fijn en comfortabel meubelstuk is voor koude winters. Een Kotatsu is gewoon awesome!

wat is kotatsu?

wie is nari?

おす!おらナリ!Bij mij begon het allemaal bij Pokemon, Dragonball Z en Naruto. Ik vond was zó gefascineerd door de cultuur dat het mijn droom werd om naar Japan te gaan. Ik begon met een Japanse studie, ging verder op de HBO en heb uiteindelijk in Osaka gestudeerd en gewerkt. Mijn favoriete dingen van Japan? Kotatsu, Washlet, Kansaiben en Gaki no Tsukai (Macchan).

wie is shiro?

ハローシローです!Bij mij begon het uiteraard ook met anime. Shiro (mijn nickname) heb ik zelfs van een Pokemon karakter geleend! Ik heb ook in Osaka gestudeerd, maar in Tokyo gewerkt en vind beide steden geweldig! Ik wil mensen laten zien hoe leuk het is om Japans te leren en dat het helemaal niet moeilijk is. Kom jij naar een Live Shiro Webinar? Mijn favoriete dingen van Japan? Wagyu, Izakaya en Whisky. I love Japan mayn.

Connect met ons

"Wat vinden 700+ studenten nou van Kotatsu..."

Inmiddels heeft Kotatsu al meer dan 700 studenten gehad tijdens onze Eendaagse Cursussen, Online Cursussen of offline Mastery Cursussen. Benieuwd wat onze studenten van ons vinden? Bekijk dan deze video of bekijk hier 50+ testimonials.

Met wie wij hebben gewerkt:

bekijk onze gratis cursus japans

Wil jij ook Japans leren maar weet je niet waar je moet beginnen? No worries! Wij hebben een starterscursus voor je gemaakt en het is helemaal gratis. Klik hieronder en begin nu!