Online japans leren
serieus, maar niet serieus
over waar je wilt, met kotatsu

Online japans leren

serieus, maar niet serieus

over waar je wilt, met
kotatsu

Online Japans Leren

Kotatsu is opgericht door Nari en Shiro, twee liefhebbers van Japan. Beide hebben in Japan gewoond en zijn van nul tot vloeiend Japans gegaan. "Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om Japans te leren, vandaar dat we de online cursussen hebben gemaakt."

kotatsu-logo

Serieus, maar niet serieus

Nari en Shiro geven al meer dan vijf jaar lang Japanse les en hadden besloten om YouTube video's te maken. Een deel educatie en een deel entertainment/humor zodat het leuk is om te kijken! "Japans is helemaal geen moeilijke taal, maar er zijn in Nederland weinig studiemogelijkheden en het lesmateriaal is gedateerd en saai. Wij willen het modern en leuk maken voor iedereen!"

japans leren waar je wilt, met kotatsu

Maarre.. wat is een kotatsu dan? Een kotatsu (こたつ) is een lage, houten tafel. Van boven is het bedekt met een futon of zware deken en onder het tafelblad zit een radiator, vaak speciaal ingebouwd. Behalve dat het dus een ontzettend fijn en comfortabel meubelstuk is voor koude winters. Een Kotatsu is gewoon awesome!

wat is kotatsu?

Wie is Shiro?

Wie is Nari?

Wat is Kotatsu?

Connect met ons

"Wat vinden 700+ studenten nou van Kotatsu..."

Inmiddels heeft Kotatsu al meer dan 700 studenten gehad tijdens onze Eendaagse Cursussen, Online Cursussen of offline Mastery Cursussen. Benieuwd wat onze studenten van ons vinden? Bekijk dan deze video of bekijk hier 50+ testimonials.

Met wie wij hebben gewerkt:

bekijk onze gratis cursus japans

Wil jij ook Japans leren maar weet je niet waar je moet beginnen? No worries! Wij hebben een starterscursus voor je gemaakt en het is helemaal gratis. Klik hieronder en begin nu!