Stages & Vacatures

Stage lopen of werken bij Kotatsu?

Ben je op zoek naar een vette stage en heb je affiniteit met Japan, Korea of China? Ben je gek op anime, K-pop, China food of vind je de Aziatische cultuur tof? ナイス! Bij Kotatsu hebben we regelmatig stageplekken beschikbaar voor:

Stageplekken

Media & Vormgeving/Media Communicatie/AV Specialist
Onze content productie stagiair(e)s houden zich voornamelijk bezig met camera, regie en montage, maar ook zaken als visual design, audio, belichting, fotografie, redactie en tekstschrijven komen langs.
We zoeken niveau 4 MBO of 3e jaars HBO/Uni studenten.

Marketing & Communicatie
Voel je je helemaal thuis in social media? Vind je het leuk om social media content te verzinnen voor Facebook en Instagram? Dan is dit de stage voor jou!
We zoeken niveau 4 MBO of 3e jaars HBO/Uni studenten.

Web Development
Kan je goed overweg met WordPress, HTML, CSS en PHP? We zoeken een stagiaire die de websites kan onderhouden en met nieuwe ideeën kan komen om nieuwe technologieën te gebruiken om nog toffere online cursussen te maken.
We zoeken niveau 4 MBO of 3e jaars HBO/Uni studenten.

Office Management/Office Assistant
Bij Kotatsu draaien we veel projecten tegelijkertijd en zoeken iemand die de overzicht kan bewaken. Je creëert samen met ons de wekelijkse en maandelijkse planning. Je zorgt ervoor dat iedereen zich aan zijn/haar taken houdt. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid! Je beantwoordt ook mailtjes en maakt orders klaar om verstuurd te worden.
We zoeken niveau 4 MBO of 3e jaars HBO studenten.

Ben jij geïnteresseerd in één van de bovenstaande stagevacatures? Mail dan jouw Curriculum Vitae, een motivatiebrief en (indien mogelijk) jouw portfolio naar info@kotatsu.nl!

Vacatures

Docent Japans/Koreaans/Chinees (Mandarijn)
Bij Kotatsu zijn we altijd op zoek naar docenten Japans, Koreaans en Chinees. Je hoeft geen officiële docenten opleiding of certificaat te hebben. Basically, als wij nu een Japanner/Koreaan/Chinees voor je neerzetten moet je je prima kunnen redden met alles wat hij/zij zegt. Het maakt ook niet uit waar je woont. Lijkt dit je leuk? Klik op de knop hieronder en stuur ons een mailtje.

Kotatsu - Japans Leren

Kimchi - Koreaans Leren

Baozi - Chinees Leren