Stages & Vacatures

Stage lopen of werken bij Kotatsu?

Grafisch Media & Vormgeving
Heb jij kennis van Adobe InDesign? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, en heb je een goed gevoel voor design? Dan is deze stage iets voor jou! Als grafisch vormgever zorg je samen met je team voor het ontwerp en de productvormgeving van ons lesmateriaal. 
We zoeken niveau 4 MBO.

Video editor
Heb jij kennis van Adobe Premiere Pro, hou je van creativiteit en heb je een passie voor videobewerking? Dan is deze stage iets voor jou! Als video editor denk je mee over nieuwe video content voor onze social media kanalen, en ben je verantwoordelijk voor het monteren van beeldmateriaal waar de Kotatsu community van kan smullen. We zoeken niveau 4 MBO.

Marketing/Sales
Wil je leren hoe marketing en sales in de echte wereld er aan toe gaan? Het niveau voor de marketing/sales stage ligt erg hoog, dus wees voorbereid om kei hard te werken en gigantisch veel te leren. Maar dan heb je ook wat...
We zoeken minimaal derdejaars HBO/Uni.

Kotatsu heeft tot nu toe stagiaires gehad van:

Vacatures

Docent Japans/Koreaans/Chinees (Mandarijn)
Bij Kotatsu zijn we altijd op zoek naar docenten Japans, Koreaans en Chinees. Je hoeft geen officiƫle docenten opleiding of certificaat te hebben. Basically, als wij nu een Japanner/Koreaan/Chinees voor je neerzetten moet je je prima kunnen redden met alles wat hij/zij zegt. Het maakt ook niet uit waar je woont. Lijkt dit je leuk? Klik op de knop hieronder en stuur ons een mailtje.

Kotatsu - Japans Leren

Kimchi - Koreaans Leren

Baozi - Chinees Leren