Kotatsu Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen bij Kotatsu?

Kotatsu TV
5.0
Based on 301 reviews
aangedreven door Facebook
Andreas Schneller
Andreas Schneller
2021-01-14T21:58:24+0000
Waar ben ik aan begonnen, was het eerste waaraan ik dacht toen ik met de bootcamp begon. Na de eerste les was ik al... overtuigd om de cursus te gaan doen, dat kwam mede door de manier van les geven. Ik ben blij dat ze de Japanse cultuur hierbij betrekken. Shiro en Nari, よろしくおねがいしますlees meer
Eloise Dries
Eloise Dries
2021-01-14T16:47:18+0000
Heel fijne cursus! Ik heb de kana-genius gedaan en doe nu Japanese genius 1 en dit bevalt me erg goed!
Melissa Portier
Melissa Portier
2021-01-13T19:57:43+0000
Ben nu bezig met de 10 day bootcamp Kanji en daarnaast ook aan het studeren op de Academy. Ik word elke keer zo vrolijk... van de videos en lessen. Can't wait to learn more!lees meer
Ryan Jonathas
Ryan Jonathas
2021-01-13T01:31:53+0000
een gezellige cursus geleid door gezellige mensen met lessen die op een gezellige manier gegeven worden 😁
Ines Trog
Ines Trog
2021-01-09T11:08:09+0000
De docenten geven op een erg authentieke manier les, met leuke anekdotes en persoonlijke verhalen.
Johannes Koning
Johannes Koning
2021-01-08T19:28:23+0000
Ik volg een bootcamp bij ze, en ik vind het een super toffe bron om Japans uit te leren in het Nederlands! 🙂
Dominique Pede
Dominique Pede
2021-01-08T15:57:38+0000
Heel duidelijke uitleg! Zeker een aanrader
Irene van Rijswijk
Irene van Rijswijk
2021-01-08T15:05:18+0000
Goed en snel Japans leren, wat fijn is, is dat er een uitgebreid pakket aangeboden wordt in elke prijsklasse. Ik heb... meegedaan aan Japanese Mastery 1, hier heb ik veel geleerd! Daarnaast heb ik ook een jaarabonnement op de kotatsu academy, het is fijn, om naast de online lessen, ook op eigen tempo te leren. Tof dat daar ook variatie in zit! Zoals het leren van kanji, hiragana en andere dingen.lees meer
Shanice Cozijnsen
Shanice Cozijnsen
2021-01-08T12:01:11+0000
Het is een duidelijke simpele les, met een relaxte sfeer.Goed voor beginners.
Lou-lou Sorries
Lou-lou Sorries
2021-01-08T11:47:36+0000
Fijne docenten, alles wordt op een heldere manier uitgelegd. Er is ruimte voor vragen en begeleiding.
Angelien Bolland-Soputan
Angelien Bolland-Soputan
2021-01-07T17:51:33+0000
Heel erg leuke online lessen , erg leerzaam en leuk dat iedereen enthousiast is. Kotatsu academy is echt een aanrader. ... Elke week een les en een toets daardoor blijf je er ook mee bezig. Kijk er elke week naar uit. Je leert je groep een beetje kennen omdat er ook in de lessen momenten zijn dat je in groepjes wordt verdeeld. Ik zou zeggen doen is gewoon superleuke manier van Japans leren.lees meer
Camille Smit
Camille Smit
2021-01-07T16:12:30+0000
Doe gewoon lekker mee, kanji leren met Kotatsu is makkelijk en leuk!
Lindsay Van de Wiel
Lindsay Van de Wiel
2021-01-07T16:05:26+0000
Het is een leuke manier van leren, met goede, duidelijke uitleg. De live lessen werken heel motiverend!
Walter Voermans
Walter Voermans
2021-01-06T14:04:47+0000
Leuke interactieve lessen! Zeker een aanrader voor iedereen. Als je twijfelt, kijk of je met een van de gratis... Bootcamps mee kan doen, dan zul je al snel overgehaald worden!!!😊lees meer
Hannah Spaans
Hannah Spaans
2021-01-03T15:18:23+0000
Een leuke manier om kanji te leren schrijven en herkennen! De video’s zijn duidelijk en leuk om naar te kijken.
Nicole Ebing
Nicole Ebing
2021-01-03T14:54:34+0000
Een superleuke manier van leren! Goed uitgelegd en erg motiverend!!
Michiel Gilissen
Michiel Gilissen
2021-01-03T14:05:43+0000
The lessons are easy to follow
Aaliyah Zwennicker
Aaliyah Zwennicker
2020-12-17T11:10:00+0000
hele leuke bootcamp & cursus 🙂
Jeremy van der Sanden
Jeremy van der Sanden
2020-12-16T23:51:45+0000
Goed voor jong en oud! Duidelijke lessen in het Nederlands met een goede structuur. De lessen zijn kort, maar volledig... waardoor je al snel veel kan leren en toepassen! Ook de live lessen zijn zeker een aanrader en erg gezellig 😊lees meer
Pamela Melchiot
Pamela Melchiot
2020-12-13T12:44:08+0000
Ik heb de 10-daagse bootcamp gedaan en was echt onder de indruk. De lessen waren echt leuk om te doen!
Maarika Nnadi
Maarika Nnadi
2020-12-12T16:16:22+0000
Bootcamp meegedaan met heel duidelijke uitleg. Je hebt het niet eens in de gaten dat je binnen paar lessen al zo veel... kennis op doet. Daarnaast veel plezier gehad.Superleuke energieke passievolle docenten!! Geen seconde spijt!!!lees meer
Karst Niemeijer
Karst Niemeijer
2020-12-10T18:28:22+0000
The way the teachers give you all the information you need is super fun and it gives you the motivation to keep... learning more and morelees meer
Soraya WJ
Soraya WJ
2020-12-06T19:09:35+0000
Leuk, leerzaam en duidelijk!
Mila Rijkhoff
Mila Rijkhoff
2020-12-06T15:05:05+0000
De lessen zijn enorm leuk en leerzaam. Ook leer je nieuwe mensen kennen die vaak dezelfde interesses hebben als jij en... je ook motiveren om Japans te leren.lees meer
Lucy Elena Huasca
Lucy Elena Huasca
2020-12-05T16:55:17+0000
Goed classes and great teachers. Only doing bootcamp so far, thinking about continuing classes here when that is over.... ;3lees meer
Nanko Schoonhoven
Nanko Schoonhoven
2020-12-05T14:53:53+0000
De online lessen zijn super leuk en gezellig erg prettig om op deze manier Japans te leren
Rosalie Gita Essink
Rosalie Gita Essink
2020-12-05T09:56:41+0000
fijne down-to-earth manier vsn lesgeven. ze hebben echt wel verstand van wat ze doen en kunnen het op een chille manier... overbrengen.lees meer
Marielle Hendriks-van Der Neut
Marielle Hendriks-van Der Neut
2020-12-04T15:13:21+0000
In an easy relaxed fun way you learn a lot about the pronounciation of the words.
Miquel Geduld
Miquel Geduld
2020-12-04T15:06:00+0000
Doen! Goeie lessen. Leren op een leuke manier.
Michaela van Koppenhagen
Michaela van Koppenhagen
2020-12-04T13:37:02+0000
Nooit geen saaie les..Leuke manier van Japans leren. Enthousiaste mensen
Agnes Ramkhelawan van der Werff
Agnes Ramkhelawan van der Werff
2020-12-03T13:27:10+0000
Geweldig leerzaamVriendelijke gasten
Anna Roesso
Anna Roesso
2020-12-03T09:48:25+0000
De interactiviteit en lol
Nathalie Maurix
Nathalie Maurix
2020-12-02T23:11:03+0000
De lessen zijn duidelijk en leerzaam en daarnaast ook nog eens grappig wat leren ook super leuk maakt. Je hebt een stok... achter de deur en je leert mensen kennen met dezelfde interesses als jij. Ik raad het iedereen aan die heel graag Japans wil leren want op deze unieke en leuke manier vind je het nergens anders !! Ik kijk uit naar de volgende cursussen en de next coming 3 years with Kotatsu !!lees meer
Serra Kizz
Serra Kizz
2020-12-02T22:52:14+0000
a very nice and motivational system to learn japanese.Is a lot of fun and has a nice energie around the livelessons... and community.lees meer
Tiny Baransano Lam
Tiny Baransano Lam
2020-12-02T22:17:10+0000
Fun and easy to learn! 🙂
Pauline Smit
Pauline Smit
2020-12-02T19:09:31+0000
Leuke lessen en goed te volgen. En gezellig😊
Martine Lenssen
Martine Lenssen
2020-12-02T18:37:52+0000
Leuk, prima te volgen, goed tempo, duidelijke opbouw, leerzame toesten en gezellige mensen leren kennen!
Eowyn de Weger
Eowyn de Weger
2020-12-02T14:18:05+0000
The lessons are easy to follow and you still learn alot of new things in every lesson even if you already knew most of... the things they discuss in the lesson. And their way of teaching is really fun. Definitely recommend them!lees meer
J.P. DP
J.P. DP
2020-12-02T13:35:24+0000
The lesson are great and great teachers
Luna Spark
Luna Spark
2020-12-01T20:37:07+0000
Super leuke lessen, betrokken worden in de lessen, met klasgenoten... Gewoon echt een goed begin van je Japanse taal!
Djari Van de Ven
Djari Van de Ven
2020-11-23T12:30:23+0000
lessen zijn duidelijk en overzichtelijk, goede prijs voor wat je krijgt.
Lilian Pang
Lilian Pang
2020-11-16T23:21:04+0000
Leukste en meest leerzame online cursus voor Japans. Sugoiiii!!
Myrthel Jackson
Myrthel Jackson
2020-11-16T20:36:21+0000
Leuk, leerzaam, meer dan taal alleen!!!
Jordi De Haes
Jordi De Haes
2020-11-12T16:23:05+0000
In één zin: op een leuke manier toch wel veel bijleren, dat is Kotatsu! 1. Leuke mensen die wel eens graag lachen,... de lessen worden ook vrij informeel gegeven, wat echt leuk is! 2. Goede mix tussen theorie en praktijk. Alles wordt ook in een leuk jasje gegoten waardoor je met plezier de lessen volgt. 3. Interactie door middel van live lessen en WhatsApp team chats waarbij je anderen beter kan leren kennen.Kortom: aanraderlees meer
Natascha Rolink
Natascha Rolink
2020-11-10T11:51:50+0000
HET perfecte recept om Japans te leren:- Een dosis Humor- Voeg daar genoeg Leerstof bij- Samen met Leuke sensei's-... Een portie nuttige feedback- Op basis van Kotatsu TV- en ik kan nog wel een tijdje door gaan.en tadaaa je begint Japans te spreken en te schrijven in een zeer korte tijd!Een super leuke manier van les geven zonder alleen de droge stof te hoeven kauwen. Kotatsu TV is zeker een aanrader!lees meer
Latischa Kibonge
Latischa Kibonge
2020-11-09T16:30:52+0000
Super toffe ervaring! Heb veel kunnen leren op een leuke manier☺️
Dieneke Aarnoudse
Dieneke Aarnoudse
2020-11-09T15:08:20+0000
Als je op een leuke, humoristische en leerzame manier Japans, Chinees of Koreaans wil leren dan raad ik je echt Kotatsu... aanDe Kotatsu boys Nari en Shiro zijn 2 gasten die ook echt weten waar ze het over hebben dus niet zomaar onzinnige informatie geven nee ze weten waar ze het over hebben 👍🏻lees meer
Dawoud Baravi
Dawoud Baravi
2020-11-09T11:48:13+0000
Kotatsu is een van de dingen die mij heeft geholpen en zelfs de meeste die mij heeft geholpen met japens leren Bedankt... KOTATSU ありがとうございました!!!!lees meer
Lonneke Groeneweg
Lonneke Groeneweg
2020-11-09T10:25:39+0000
De bootcamp was heel leerzaam en leuk. Zelfs in die korte tijd leer je al veel en heb je ook echt het gevoel dat je... bepaalde dingen al echt begrijp! De live lessen zijn leuk en je wordt echt gemotiveerd om door te gaan. Het is ook fijn dat je van tevoren de les al kan voorbereiden zodat je goed kan mee volgen in de live les. De manier van les geven is ook fijn, het is niet al te serieus maar toch leerzaam waardoor je geïnteresseerd blijft! Echt een dikke aanrader! 😁lees meer
Gladys Schols-Valke
Gladys Schols-Valke
2020-11-08T22:16:17+0000
Hele leuke gedreven docenten die op een hippe, energieke, aanstekelijke manier les geven!
Fay Foortjes
Fay Foortjes
2020-11-08T19:55:50+0000
Ik heb zelf meegedaan aan de kotatsu bootcamp en dat raad ik zeker aan! Het wordt met veel enthousiasme gebracht en het... leren is daardoor ook erg leuk. Ik merk zelf hoe leuk het is om iets te leren waar je interesse ligt en het is fantastisch om dat samen te doen met mensen met dezelfde interesse. Ik keek uit naar elke les en ik heb veel geleerd!🐥lees meer
Tamara van Santen
Tamara van Santen
2020-11-08T18:32:00+0000
Ik heb meegedaan aan de 10-daagse bootcamp en kan alleen maar vol lof praten over Kotatsu! Het lesmateriaal zit top in... elkaar en zelfs online hebben Nari en Shiro weten te zorgen voor een fantastische sfeer. De manier van omgang, de whatsapp groep, de humor, alles draagt bij aan een super fijne leeromgeving! Ik hoop in de toekomst, wanneer ik tijd heb, de academy te joinen. Ja, deze eerste kennismaking met Kotatsu was meer dan awesome!lees meer
Alisha Hussain
Alisha Hussain
2020-11-08T18:22:13+0000
Ik heb mee mogen doen aan een super leuke bootcamp. Ik heb super veel geleerd in een korte tijd en kan niet wachten om... mee te doen aan de kana e-mastery. Tijdens de bootcamp krijg je overzichtelijke uitleg, bekijk je live- en videolessen, maak je testjes en is het vooral heel gezellig. Als je Japans wilt leren, zou ik dit zeker doen bij Kotatsu!lees meer
Sarah Al-d
Sarah Al-d
2020-11-08T17:45:31+0000
De lessen zijn super fijn ingedeeld vaneerst zelfstandigheid huiswerk maken en daarna de live lessen volgen. Hierdoor... zag je zelf ook welke fouten je maakte.Verder was het heel fijn te volgen en zat er ook humor bij waardoor het niet saai was.lees meer
Selin Aksu
Selin Aksu
2020-11-08T16:05:32+0000
Een supper leuke en actieve manier om japans te leren
Thomas Gerulus
Thomas Gerulus
2020-11-08T15:47:04+0000
Very enthusiastic teachers who make learning Japanese fun. They make it fun and you really do learn a lot. For those... who don't like classical courses or just want to learn from the comfort of their homes. This course is really to be recommended.lees meer
Lisa Reimert
Lisa Reimert
2020-11-08T15:12:04+0000
Heel leuk om bij Kotatsu Japans te leren! Lessen zijn niet schools, maar humoristisch. Zo onthoud je het makkelijk.... Lessen zijn vooraf voor te bereiden, fijn! Ik dacht dat het herkennen van Japanse karakters in 10 dagen niet kon, maar via Kotatsu lukt het dus wel.lees meer
Yuki Haime
Yuki Haime
2020-11-07T14:09:32+0000
The lessons are easy and very fun! The sensei's do such a splendid job at the lectures. Truly fantastic.
Veronique Hoogendoorn
Veronique Hoogendoorn
2020-11-07T12:39:49+0000
Heb meerdere malen gevraagd om contact omdat er een aantal bedragen van onze rekening geschreven zijn. Maar krijg geen... enkel contact. Kan dat alsnog?lees meer
Laura Verschueren
Laura Verschueren
2020-11-06T23:45:50+0000
The lessons are very clear and the sensei's are amazing!
Nathan-Giovanni Stoffels
Nathan-Giovanni Stoffels
2020-11-06T12:28:44+0000
Echt een toffe leeromgeving en community. Je leert japans in een leuke omgeving met allemaal klasgenoten met dezelfde... interesses. Ik raad KotatsuTV aan voor iedereen die graag japans wilt leren in een super toffe omgeving.lees meer
Melissa Debecker
Melissa Debecker
2020-11-06T10:59:32+0000
De cursus is online en zeer toegankelijk, je maakt echt deel uit van een groep die je mee draagt. De praktijkgerichte... aanpak maakt dat je gemotiveerd blijft en toch stapsgewijs de theorie kan opbouwen. Je kan op eigen tempo de verschillende onderdelen opnemen en makkelijk plannen in jouw week. Echt een aanrader voor iedereen die graag Japans wil leren!lees meer
Жаник Ренате Евертс
Жаник Ренате Евертс
2020-11-05T17:48:14+0000
2 x de Bootcamp gedaan. Was super leuk en leerzaam. Als je nog twijfelt, doe de bootcamp! Binnenkort beginnen met de... Kana E-Mastery en de academy. Heb er zin in!lees meer
Jorine Ogay
Jorine Ogay
2020-11-04T17:55:54+0000
Toffe manier van leren met Kotatsu! Nu bezig met de tiendaagse bootcamp en straks beginnen met Kana E Mastery!(^^)... Excited!! Besloten omdat ik graag Japans wil leren en daar misschien werken.lees meer
Tim Klein Nijenhuis
Tim Klein Nijenhuis
2020-11-04T16:06:23+0000
Ik heb meegedaan / doe mee met de Kana 10-daagse en heb er erg veel geleerd. Leuke sensei en een gezellige groep mensen... die ook Japans willen leren. Omdat ik hier graag verder mee wil, wordt dit avontuur vervolgd met de Kana E-Mastery 😁lees meer
Mirjam Hoffman
Mirjam Hoffman
2020-11-03T10:47:23+0000
A fun way to learn Japanese. The kana are well explained and it makes you want to continue to learn more. 🙂
Jorrit Monné
Jorrit Monné
2020-11-01T15:22:07+0000
Chille manier om Japans te leren. Zowel live als daarna op je eigen tempo!Leuke referenties naar Animé.Aanrader!
Yona Ghoul
Yona Ghoul
2020-10-31T10:02:34+0000
Learning Japanese in a fun way, having other people who want the same thing keeps you motivated. I loved every second... of it. didn't know I would actually learn the Japanese letters that quick.lees meer
Duck Tail
Duck Tail
2020-10-29T18:39:45+0000
Duidelijke uitleg van de uitspraak en hoe je moet schrijven!
Pigeon TF
Pigeon TF
2020-10-28T19:50:56+0000
Gezellige en duidelijk gestructureerde manier om Japans te leren.Niet twijfelen over meedoen aan de ten-day bootcamp... maar gewoon jezelf opgeven!lees meer
Stephanie Van Gompel
Stephanie Van Gompel
2020-10-24T09:45:48+0000
Super goed uitgelegd, op een aangename en grappige manier. Videolessen zijn heel duidelijk. Ik kijk al uit naar de live... lessen!lees meer
Dewi Kariachi
Dewi Kariachi
2020-10-19T19:05:14+0000
Leuke online live lessen!
Stefanie van den Steen
Stefanie van den Steen
2020-10-06T14:58:47+0000
De lessen waren goed gestructureerd, laagdrempelig en de sfeer was heel prettig. Als je Japans wilt leren, zou ik... Kotatsu zeker aanbevelen!lees meer
Zoë Langezaal
Zoë Langezaal
2020-10-05T15:50:38+0000
Geweldige leerschool met enthousiaste, gedreven, gezellige docenten die het uiterste uit je proberen te halen. Absoluut... een aanrader! Voor ieder niveau geschikt en ook voor ieder levensstijl. Doe ook mee!lees meer
Natalya Yolande
Natalya Yolande
2020-10-01T19:21:29+0000
Ik heb de 10 daagse bootcamp gedaan en het is echt aan te raden. Hiervoor had ik best wel wat twijfels of Japans niet... te moeilijk is maar door de manier waarop ze les geven word het zo makkelijk gemaakt.lees meer
Abigail Thwaites
Abigail Thwaites
2020-09-30T12:57:01+0000
Super leuk om Japans te kunnen leren bij Kotatsu! Ik zie zeker dat ik met veel plezier heel veel kan leren bij Kotatsu... en ook zijn er genoeg mogelijkheden om toch Japans te gaan leren met motivatie! :))lees meer
Jason En Tabitha
Jason En Tabitha
2020-09-27T18:49:50+0000
Super toffe lieve gasten die echt hart hebben voor hun leerlingen en voor kwaliteit! Je voelt je echt gemotiveerd en... betrokken bij je eigen proces. Het is bovendien erg fijn dat je vrij flexibel mag studeren in eigen tempo!lees meer
Taco Mundo
Taco Mundo
2020-09-27T09:08:10+0000
Uitstekende beginnerslessen
Danny van Tol
Danny van Tol
2020-09-26T22:23:12+0000
De video's van de cursussen die Kotatsu TV aanbiedt zijn zeer goed te volgen. Dit wordt rustig uit gelegd en er worden... oefenopgaves gegeven zodat je de geleerde kennis meteen kan toepassen om het nog beter te kunnen onthouden.lees meer
Mark Groeneveld
Mark Groeneveld
2020-09-26T19:58:39+0000
Leuke cursussen met goede begeleiding.
Shanice Lafarque
Shanice Lafarque
2020-09-26T19:37:36+0000
Everthing hahah. It’s just amazing for learning the language. The sensei’s are amazing, funny and you are not... learning the language alone. You are always motivatedlees meer
Angela Kluivert
Angela Kluivert
2020-09-26T08:58:06+0000
Het is goed te volgen, ook voor een absolute rookie.
Lisa Groen
Lisa Groen
2020-09-25T19:24:16+0000
Kotatsu geeft mij de mogelijkheid om klassikaal te leren. Dit geeft een fijne stok achter de deur. De lessen zijn goed... te volgen en het enthousiasme van de docenten is aanstekelijk.lees meer
Sema Bulduk
Sema Bulduk
2020-09-25T19:13:35+0000
Fun, easy and fast way to learn Japanese!
Sam Van Gool
Sam Van Gool
2020-09-25T17:06:43+0000
Als je geïnterreseerd bent in het leren van japans. Check these guys out!!
Zakaria Touhami
Zakaria Touhami
2020-09-25T14:34:29+0000
Goeie balans tussen serieus en speels
Amber Letteboer
Amber Letteboer
2020-09-25T13:04:52+0000
Leuke manier van leren en lesgeven! 🤓🇯🇵
Jovita Van Der Pluijm
Jovita Van Der Pluijm
2020-09-24T13:19:32+0000
Dit is een super toffe manier om Japans te leren. Ik raad dit iedereen aan. Het is toegankelijk voor iedereen.
Rolina Landburg
Rolina Landburg
2020-09-24T09:23:34+0000
Een super geweldige interactieve les! Ze hebben veel humor en leggen het simpel en duidelijk uit. Als je goed Japans... wilt leren, moet je hier zijn!lees meer
Sarah Balcer
Sarah Balcer
2020-09-23T19:12:50+0000
Duidelijke uitleg, super leuke en boeiende live lessen!
Annely Arends
Annely Arends
2020-09-23T15:25:48+0000
Super leuke en gezellige cursus! Duidelijke uitleg en structuur waardoor je snel nieuwe dingen oppakt en de lessen zijn... nooit saai.lees meer
Karin de Vries
Karin de Vries
2020-09-22T15:11:23+0000
Super fijne plek om Japans te leren! Vriendelijke en bekwame mensen die jou stap voor stap helpen jouw doel te... bereiken: Vloeiend Japans leren spreken en schrijven!lees meer
Chester Busselaar
Chester Busselaar
2020-09-22T13:15:40+0000
Erg leuk en handig goeie structuur
Femmy Zeeland
Femmy Zeeland
2020-09-21T10:18:22+0000
Kotatsu heeft duidelijke en overzichtelijke lessen samengesteld waarmee je in rap tempo de Japanse taal onder de knie... krijgt. Het is een hele leuke manier van leren die heel ongedwongen en gezellig aan voelt. Dus mocht je interesse hebben om Japans te leren dan zou ik zeker Kotatsu aanraden!lees meer
Laura Bloom
Laura Bloom
2020-09-20T15:56:49+0000
Nooit gedacht ooit Japans te leren. Nu, net 3 weken na de start al mijn eerste woordjes gelezen. Echt geweldig 🥰
Dave van Es
Dave van Es
2020-09-20T12:40:06+0000
すべてにかんしゃ deze manier van les krijgen is geweldig, leuk, en leerzaam
Senna Gebbink
Senna Gebbink
2020-09-19T18:09:50+0000
Kotatsu is super leuk en toegankelijk. Het lukt eindelijk om alles te onthouden. Ik raad het iedereen aan die Japans... wilt leren en iets zoekt om gemotiveerd te blijven. 10/10lees meer
Lisa Kohlstrung
Lisa Kohlstrung
2020-09-16T18:07:43+0000
Hooked! De speelse en toch serieuze manier hoe Kotatsu TV's sensei's dingen uitleggen is gewoon fantastisch! Nog nooit... zo veel plezier gehad met het leren van een nieuwe taal als bij Kotatsu TVlees meer
Kevin van der Vliet
Kevin van der Vliet
2020-09-14T21:04:42+0000
Alles wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd. Iedereen is gemotiveerd en er wordt op een leuke manier les gegeven.... Als je hulp nodig hebt kun je altijd bij je medestudenten of Nari en Shiro terecht.lees meer
Leandra Scheepers
Leandra Scheepers
2020-09-13T10:33:24+0000
De lessen worden op een leuke en speelse manier gebracht. Er zit een duidelijk structuur in en alles wordt duidelijk... uitgelegd. Zeker een aanrader voor iedereen die graag Japans zou willen leren.lees meer
Linda Metz
Linda Metz
2020-09-12T12:46:09+0000
Ik heb de Kana bootcamp van Nari en Shiro gevolgd. Het enthousiasme van die twee is geweldig. Ze leggen alles heel goed... uit.lees meer
Danielle Meeuwissen
Danielle Meeuwissen
2020-09-10T13:23:45+0000
Het is heel fijn dat alles goed word uitgelegd, het is een gezellig community. Als je iets niet snapt kan je het altijd... vragen en je kan ook de online lessen terug bekijken. je leert op een serieuze maar ook leuke speelse manier.Nari en Shiro zijn heel erg aardig en behulpzaam. duimpje omhoog!😁👍lees meer
Dustin Wedding
Dustin Wedding
2020-09-07T11:46:55+0000
Ze zijn lekker open en makkelijk te benaderen, je krijgt duidelijk uitleg en corrigeren waar nodig.
Merel Amsterdam
Merel Amsterdam
2020-08-24T09:22:37+0000
Hele leuke lessen, veel van geleerd!
Mariette Van Waard
Mariette Van Waard
2020-08-21T10:29:40+0000
Nari en Shiro delen hun kennis met veel passie en enthousiasme! Door de live online groepslessen voel je je echt deel... van een community. De lessen zijn heel leerzaam en het voordeel boven zelfstudie is dat je werk wordt nagekeken en je goede feedback krijgt. Daarnaast is het uitdagender omdat je snel en spontaan moet reageren. Door de spel-elementen is het ook gewoon super leuk om mee te doen! Kotatsu is echt de beste plek in Nederland om Japans te leren! 😁lees meer
Mike Ponsen
Mike Ponsen
2020-08-18T15:49:30+0000
Erg leuke curses. En leuke gasten achter het bedrijf! Als je twijfels doe de 10 dagen proef. Is wat mij betreft de tijd... en het geld dik waard.lees meer
Hans Krommert
Hans Krommert
2020-08-18T09:01:31+0000
Ga je op vakantie naar Japan? bereid je voor met een cursus Japans. Moeilijk? wel nee met Kotatsu TV word je helemaal... begeleid,meegetroond in de geweldige taal van het Japans. De begeleiding is gewoon goed.lees meer
Darryl Felix
Darryl Felix
2020-08-16T15:35:48+0000
Nari, Shiro en de andere sensei's zijn enorm enthousiast, weten hun kennis over de taal enorm goed over te brengen. De... live lessen en online lessen zijn gestructureerd en logisch opgebouwd! Voor iedereen die nog niks weet van de Japanse kan Kotatsu TV het perfecte startpunt zijn!lees meer
Sa Scha
Sa Scha
2020-08-10T09:21:00+0000
Super vet! Vooral omdat je leuke mensen leert kennen en gestructureerd Japans kan leren op een leuke manier!
Yvon Chantal
Yvon Chantal
2020-08-02T19:16:53+0000
Ik raad Kotatsu tv aan, aan iedereen die de Japanse taal serieus goed wil leren, maar op een heel erg leuke manier!
Patrick Torremans
Patrick Torremans
2020-07-26T20:21:33+0000
Beste manier om japans te leren. Vanaf 0, of als je al kennis hebt. Nari, Shiro en het Kotatsu team got to back!
Halil Kaynak
Halil Kaynak
2020-07-09T19:06:21+0000
Nice people, they have a sense of commitment and the way of teaching looks very enjoyable! Recommendation for any... person who wants to learn some Japanese!lees meer
Hoang Pham
Hoang Pham
2020-07-07T21:05:33+0000
Kotatsu TV is de enigste Japanse cursus die ik heb gevonden die zowel laagdrempelig is, als het leren van de taal leuk... maakt. Shiro en Nari spreken niet alleen vloeiend Japans, maar omdat ze al 7 jaar lang les hebben gegeven, begrijpen ze heel goed wat wel of niet werkt bij het les geven.Ze blijven innoveren en komen steeds met nieuwe manieren hoe ze les kunnen geven, nu ook met een online academy. Ze combineren het lesgeven met unieke les-videos die je zelf kan bekijken in je eigen tijd als voorbereiding van een online live les. De les wordt interactief gehouden met behulp van quizzen (Kahoot!) en breakout rooms tussendoor.De les is gestructureerd rondom de lesboeken die ze zelf hebben samengesteld, met de focus op vocabulaire die je het vaakst gebruikt in het dagelijkse leven. Elke les heeft ook een stukje grammatica die op het vorige les bouwt. En natuurlijk is het geen saai boek, maar wordt de stof lustig gehouden met super unieke en leuke afbeeldingen.Naast deze lessen, bouwen Nari en Shiro echt een community met real life evenement zoals:- Immersion (bootcamp weekend)- Kotatsu chillings (hangout/chillings)- Kotatsu in Japan (samen reizen naar Japan)Ik ben zelf overtuigd door hoeveel passie en plezier Shiro en Nari zelf stoppen in Kotatsu, waarvan ik overtuigd ben dat ik door middel van het joinen van Kotatsu binnenkort met vloeiend Japans naar Japan toe kan gaan 😁lees meer
Patrick Braanker
Patrick Braanker
2020-07-07T18:24:25+0000
leuke lessen en makkelijk te volgen. zeker een aanrader als je japans wilt leren
Tiene Liene
Tiene Liene
2020-07-07T17:41:41+0000
Superleuke cursus gegeven door toffe docenten. Je leert niet alleen (sneller dan je denkt!) Japans te spreken maar ook... veel over de Japanse cultuur. Het lesmateriaal is divers omdat je niet alleen gebruikt maakt van een boek maar ook filmpjes krijgt ter voorbereiding op de les. De lessen zelf zijn interactief en uitdagend. Tussen de lessen door houden de docenten je gemotiveerd via een whatsapp groep. Verder studeer je in je eigen tempo voor een zeer redelijke prijs. Echt een aanrader!lees meer
Candace Ako
Candace Ako
2020-07-07T15:58:48+0000
Kotatsu Tv made it very easy and fun to learn Japanese with different exercises and their enthusiasm in lessons which... made it even more fun to learn. Highly recommendlees meer
Lai-tim Ta-chain How
Lai-tim Ta-chain How
2020-07-07T14:36:31+0000
The Courses are explained very well and if you do not understand it you can repeat the video lessons. Its a serious but... also a playful approach that makes you understand the material very well. Shirt and Nari sensei have been very helpful and caring ❤️lees meer
Miriam Van Leeuwen-Kopinsky
Miriam Van Leeuwen-Kopinsky
2020-07-07T10:25:01+0000
Echt aanrader en heel erg leuk! 😁
Pricepayed Uldbridt
Pricepayed Uldbridt
2020-07-06T10:56:49+0000
Ik vond het super. Het was bijzonder leerzaam en vooral hoe makkelijk jullie het maken om de taal op te vangen en het... in binnen no van time leren om de taal te spreken en zelfs te lezen. Dit gebaseerd op de in stap cursus.lees meer
Nina van Hest - Schouten
Nina van Hest - Schouten
2020-07-05T11:14:09+0000
Geweldig leuke lessen! Docenten zijn erg begaan met de leerlingen en hoewel Japans niet makkelijk is, is het wel... makkelijker dan zelfstudie 🙂lees meer
Didi Dushii
Didi Dushii
2020-07-04T14:29:17+0000
Alles wordt heel goed, simpel en duidelijk uitgelegd! Echt een aanrader. Je bent binnen no time vloeiend in Japans!
Erik Bos
Erik Bos
2020-07-04T10:20:17+0000
Ongetwijfeld leuk! Beginnen aan Kotatsu heb je niks te verliezen. すごい!!!
Khanh Nguyen
Khanh Nguyen
2020-06-30T20:11:48+0000
Ben nu de Kana Mastery aan het doen. Super duidelijke uitleg! Zeer interessant om de geschiedenis van de Kana te weten... en daarnaast ook verschillende manieren van schrijven en spreken te weten.Daarnaast wordt alles beknopt, maar wel inhoudelijk uitgelegd zodat je de informatie krijgt die je moet hebben en geen super langdradige informatie moet verwerken.Aanrader voor iedere fan van Japanse cultuur, anime, manga, light novels, games etc. etc.!lees meer
Maggie Smith
Maggie Smith
2020-06-29T09:56:19+0000
Deze cursus vind ik heel fijn en laagdrempelig. Het geeft veel uitleg en praktijk toepassingen zonder te ingewikkeld te... zijn. Het is ook fijn dat het in het Nederlands is.lees meer
Sadhana Mahadew
Sadhana Mahadew
2020-06-27T14:01:49+0000
Ik ben enorm blij dat ik hieraan mee doe! De cursus is leuk/interessant and most of all enjoyable!!! Ik leer echt heel... veel😊 over ongeveer 2 jaar wanneer ik daar wil gaan studeren, kan ik het verstaan/lezen en begrijpen mede dankzij Kotatsu! Moet nog wel veel leren maar daar twijfel ik niet aan zolang ik maar hulp heb van Kotatsu! ありがとうございます😆lees meer
Denise Op Den Kamp
Denise Op Den Kamp
2020-06-25T14:15:13+0000
Kotatsu TV is echt super tof! Ik ben op dit moment bezig met de Kana Mastery cursus. Tot nu toe heb ik al alle 46... Hiragana karakters geleerd en ga ik nu beginnen met de 46 Katakana karakters. すごい!Kotatsu geeft handige tips en tricks voor het leren van Hiragana en Katakana. De leerstof per les is te behappen en het wordt vol met energie besproken. Voor mij is deze aanpak perfect. Echt een aanrader!Staat Japans leren nog op je verlanglijstje? Twijfel niet en meld je aan!lees meer
Roy Licht
Roy Licht
2020-06-22T20:26:20+0000
Super leuk in elkaar gezet. Goede opbouw en erg leuk om op deze manier Japans te leren. Het is uiteindelijk lang niet... zo moeilijk als ik dacht!!lees meer
Salim Thaïfa
Salim Thaïfa
2020-06-22T19:30:28+0000
Manier van les geven top en de sfeer is awesome!! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 Definitely recommend!Jullie zijn sowieso... een voorbeeld en een ➕ in het onderwijs!Ik zou graag een VR game van jullie willen maken! Hahalees meer
Lisette van den Burg
Lisette van den Burg
2020-06-21T17:45:58+0000
Super leuk om hier Japans te leren, zelfs bij de online cursus kom je in een supere leuke groep terecht die elkaar... motiveert en ook de leraren geven duidelijk les en als je later nog vragen hebt kan je ze altijd stellen in de app groep. Ook kan je bepaalde lessen altijd terugkijken dus als je extra wilt oefenen Is dat altijd mogelijk. Bij Kotatsu ben je echt aan het juiste adres als je op een informele manier gewoon lekker een taal wilt leren.lees meer
Linda Hermans
Linda Hermans
2020-06-19T18:24:26+0000
Voor iedereen die Japans wilt leren maar twijfelt, ik zeg doen! Ik heb het gedaan en heb er geen spijt van. Ik zit in... de leukste whatsappgroep van de cursus (al zeg ik het zelf). Je zit met allemaal mensen die ook de taal willen leren en met de docenten in 1 app. Dus snel reactie op waar je tegenaan loopt. Zoomlessen met Laura-sensei zijn ook super tof! 🔥 Je kan online je lessen voorbereiden met video's en leuke oefeningen en reviews op jouw werk en dat van anderen terug kijken.lees meer
Kelly van Sebille
Kelly van Sebille
2020-06-15T12:33:37+0000
alles wordt duidelijk verteld en door hun enthousiasme krijg je zelf ook superveel motivatie om je best te doen
Stefan Luchies
Stefan Luchies
2020-05-28T12:38:23+0000
Het is leuk om een nieuwe taal te leren. De Sensei's van Kotatsu brengen deze kennis op een leuke manier over.
Lieke Lieke
Lieke Lieke
2020-05-24T16:22:52+0000
erg leuke lessen. zowel online als fiziek. en een zeer leuke community!
Ilona van Gompel
Ilona van Gompel
2020-05-22T17:06:43+0000
Japans leren was nog nooit zo makkelijk, energieke leraren, humor, duidelijke uitleg, hechte community en nog veel meer... en dat allemaal voor een prijs waar je geen nee meer tegen kan zeggen. Ik kan niet wachten tot de reizen die zij naar Japan organiseren weer mogen!lees meer
Dean Winkel
Dean Winkel
2020-05-22T15:58:10+0000
Ik vindt de 10 day bootcamp van kotatsu zeer goed en heel interessant en ik leer nu al super veel, het is echt een... aanrader als je Japans wilt lerenlees meer
Jeanette Engelen
Jeanette Engelen
2020-05-22T15:54:31+0000
De kotatsu 10-day bootcamp is/was super leuk en leerzaam, met een super leuke en gezellige sfeer. Dankzij dit succes... heb ik me ingeschreven voor de Kana E mastery cursus en hopelijk snel genoeg alle andere!! Dankzij Kotatsu is mijn droom om naar Japan te gaan niet alleen een droom. Maar word het nu langzaam een realiteit!lees meer
Skye McCreary
Skye McCreary
2020-05-20T11:30:26+0000
Everything is explained so clearly! Nari and Shiro are also very enthusiastic which helps with motivation
Beau D. Schaepman
Beau D. Schaepman
2020-05-19T23:20:12+0000
Kotatsu leert je op een leuke en ontspannen manier Japans. Ik raad dit aan voor iedereen die geïnteresseerd is in... Japan of de Japanse taal. Echt een top-cursus! <3lees meer
Romy Grotenhuis
Romy Grotenhuis
2020-05-13T20:20:27+0000
Geweldig! Gewoon aan beginnen!
Sumeye Yoncali
Sumeye Yoncali
2020-05-10T18:19:43+0000
heel erg leerzaam zeker aan te raden aan iedereen die japans wilt leren, en leggen heel goed uit 🥳🥳
Luuk Beets
Luuk Beets
2020-05-04T19:05:05+0000
Ik heb de Japanese Genius Starter Pack gekocht, en het is zeker een aanrader. Je leert efficiënt Japans en helpt je... vanaf nul. Er wordt les gegeven op een leuke manier waardoor het leren ook leuker wordt.lees meer
Luc Claes
Luc Claes
2020-05-01T16:23:39+0000
Het is een leuke manier om Japans te leren. En... je doet het niet alleen!
Luc Haven
Luc Haven
2020-05-01T13:29:11+0000
Kotatsu is een heel mooi startpunt als je begint met Japans leren. Het is modern en speels en daardoor nooit saai.
Lieke de Louw
Lieke de Louw
2020-04-27T16:07:20+0000
hele fijne community, nari en shiro zijn erg fijn om les mee te volgen, zowel de fyzieken als online lessen heeft... humor, maar zijn serieus wanneer nodig. het is een goede balans waardoor de lessen extra leuk zijn.lees meer
Alexander C. Rojas Lopez
Alexander C. Rojas Lopez
2020-04-27T15:15:04+0000
Leuke lessen, duidelijk te begrijpen en een super community. Ik ben pas begonnen met JM1 en voel me nu al dat ik na de... cursus een sterke basis zou hebben en mezelf zou kunnen redden in het Japans. 😄👍lees meer
Jennifer Vlaeminck
Jennifer Vlaeminck
2020-04-23T12:38:49+0000
Het is echt echt super leuke en verslavende manier van leren! 🤩👌
Joery Heirman
Joery Heirman
2020-04-19T09:53:20+0000
Echt de moeite als je met Japans wil starten.
Thomas Vermeij
Thomas Vermeij
2020-04-12T14:05:13+0000
Geweldige cursus, veel geleerd in een korte tijd, zeker een aanrader
Herrn Einspruch
Herrn Einspruch
2020-04-11T18:55:22+0000
Dé manier om Japans te leren! Online lessen gecombineerd met klassikale sessies met alwetende docenten die je alles... over Japan en de Japanse taal kunnen vertellen. En de Kota familie krijg je er gratis bij 😉lees meer
Lana van der Stonden
Lana van der Stonden
2020-03-24T15:41:17+0000
Mijn ervaring tot nu toe met Kotatsu is positief! Helaas nog maar 1 klassikale les gehad vanwege het virus. Ik heb wel... de 3 gratis online lessen gedaan. Deze waren duidelijk en vind het prettig dat er feedback gegeven wordt op de spraakoefening zodat je zeker weet dat je het goed uitspreekt. De inhoud is simpel en wordt enthousiast uitgelegd door Shiro en Nari! 🙂 Ik zou het iedereen aanraden om eerst te beginnen met de gratis lessen zodat je er een gevoel bij krijgt. Bestel ook het kleine werkboekje om Hiragana en Katakana te leren! Dit vond ik zelf een fijne toevoeging aan de lessen. Hopelijk is het virus snel voorbij en kan onze les 2 snel beginnen!lees meer
Samantha Krooswijk
Samantha Krooswijk
2020-03-19T16:27:25+0000
こんいちわNadat ik het grappige filmpje van Shiro en Nari had gezien elke keer nadat ik instagram opende,... besloot ik toch maar eens even een kijkje te nemen op de website.Al snel zat ik diezelfde avond achter mijn pc de webinar van Nari te volgen voor een lesje Japans.Uiteraard had ik geen idee want ik had nooit japanse les gehad. Maar het was al super leuk om te zien hoe er les wordt gegeven door Nari online en hoeveel mensen er wel niet enthousiast mee deden!! Ik zag dit wel zitten en meldde me aan voor de 3 gratis lessen.Ik had op woensdag avond les om half 7 in Tilburg. De dag ervoor kreeg ik een mailtje met daarin informatie over de les en er stond dikgedrukt achter de tijd; let op, Shiro wil na de les nog een drankje doen... nou oke dat klinkt leuk haha.Naar de les gaan vond ik uiteraard wel spannend maar dat was al snel verdwenen nadat Shiro met zijn energie de spanning eraf haalde met zijn verhalen!Iedereen deed ontzettend gezellig mee en er was een super leuke sfeer! Daarbij was er ook nog Erwin (die uiteindelijk de vaste leraar wordt voor de 20 weken curus) die het ontzettend goed uitlegde als je het niet snapte!! Na onze les moest er nog een groep komen dus heb ik samen met andere klasgenoten wat gedronken totdat we met zijn alle wat gingen drinken met Shiro. Ik had nooit gedacht dat ik pas om half 4 in de nacht thuis zou komen haha. Wat heb ik een ontzettend leuke en gezellige avond gehad en ik ben natuurlijk door gegaan en heb me aangemeld voor de 20 weken cursus!! Buiten deze lessen bieden ze nog zoveel andere leuke activiteiten!! Je kan mee naar Japan als student zijnde of mee doen met immersion! En je kan er ook nog een chinees of koreaans leren!!Kotatsu is echt een top manier om japans, chinees of koreaans te leren. Laat je niet tegen houden door je onzekerheid en doe het gewoon!!👋😃またlees meer
Anastasia Bakirtzi
Anastasia Bakirtzi
2020-03-18T13:04:11+0000
Kotatsu is geweldig! Ik volg hun lessen wel via hun website (online dus) en niet in het echt omdat ik fulltime student... ben en niet echt veel geld heb. Maar de online lessen zijn zeker goed en alles word goed uitgelegd!lees meer
Maaike Tuynman
Maaike Tuynman
2020-03-18T09:54:44+0000
De klassikale lessen van Kotatsu zijn echt super, ik kijk er elke week naar uit. Na JM1 ga ik zeker verder met JM2. De... lessen zijn duidelijk en er wordt rekening gehouden met ieders eigen tempo. Ook de online stof is erg overzichtelijk. Daarbij was de kotatsu reis naar Japan echt super. We waren met een geweldige groep en de groepsactiviteiten waren leuk. En als we dan toch bezig zijn, de kotatsu merch 😍😍😍Ik raad Kotatsu zeker aan.lees meer
Linsey Dunya Pastoor
Linsey Dunya Pastoor
2020-03-12T15:28:17+0000
Gezellige lessen die op een leuke en leerzame manier worden gebracht! 😀🔥
Martin Looij
Martin Looij
2020-02-29T12:27:06+0000
Duidelijk, veel oefeningen en goede structuur.
Sylvia Van Vuuren
Sylvia Van Vuuren
2020-02-18T17:49:17+0000
Goede en duidelijke online lessen
Lique van Harn
Lique van Harn
2020-02-12T21:08:50+0000
Niet twijfelen, gewoon doen. De lessen zijn duidelijk, leuk en modern ingezet. Praktisch en direct toepasbaar.
Waylon Dop
Waylon Dop
2020-02-04T09:19:14+0000
Kotatsu is een hecht familie die veel over heeft voor hun studenten, die vol passie iedereen alles willen leren over... Japan en de Japanse taal. Ik ben over!lees meer
Kimo Stenzler
Kimo Stenzler
2020-02-03T19:25:27+0000
De JM1 Cursus is erg leerzaam!
Sharla Mohan-jhinkoe
Sharla Mohan-jhinkoe
2020-01-30T07:58:15+0000
Het is een aanrader! ik heb in de korte tijd veel geleerd. Japans klinkt moeilijk maar als je eenmaal begint dat is het... makkelijk zoals met alle andere talen.lees meer
Kirsten Hartman
Kirsten Hartman
2020-01-07T14:42:26+0000
Hele overzichtelijke en leuke lessen waar je veel van opsteekt. Je leert al best veel per les. Als je toch even een... keer moeite hebt met iets dat behandeld is in de klassikale les, dan kan je nog de online les volgen of een vraag stellen aan docent of in de Whatsapp groep. De docenten zijn ook heel aardig.Zeker de moeite waard om deze lessen te volgen!lees meer
Wesley Wu
Wesley Wu
2019-12-31T00:44:24+0000
een echte aanrader voor degene die japans willen leren, het was veel makkelijker dan ik had gedacht
Joshka Verduin
Joshka Verduin
2019-12-30T11:24:21+0000
Japanse Genius 1 is een hele leuke cursus, waarbij de uitleg écht vanaf de basis begint waardoor je op een hele... gestructureerde manier Japanse les krijgt. Een echte aanrader voor iedereen die Japans wilt leren!lees meer
Milène Klugt
Milène Klugt
2019-12-22T16:39:37+0000
Het is makkelijk om online gewoon elke keer een paar minuten eraan te besteden, zo kan je tussendoor ook rustig de... lessen volgen. De lessen zijn duidelijk in beeld gebracht en tussendoor heen en weer gaan in het materiaal is ook goed mogelijk.Gewoon doen dus!lees meer
Jill Roodzant
Jill Roodzant
2019-12-11T16:04:08+0000
Het is heel fijn om met Kotatsu klassikaal te leren. De stof die je leert is bruikbaar en leerzaam. Een zeer goede... basis om Japans te kunnen leren!lees meer
Wout de Bruijne
Wout de Bruijne
2019-12-10T21:29:44+0000
Sinds een aantal weken volg ik zowel de fysieke als de online lessen van de Japanese Mastery 1 cursus.Wat begon met 3... gratis lessen waarvan ik dacht ik ga kijken of het wat is, veranderde in flinke motivatie, enthousiasme en nog meer interesse in Japan (cultuur en taal) De lessen zijn zo ontiegelijk leuk doordat je een hele mooie taal aan het leren bent en nog meer gemotiveerd word door enthousiast en gemotiveerde Sensei’s die de lessen heel goed en leuk brengen en een groep gemotiveerde studenten die er allemaal zijn om een en hetzelfde doel: Japans leren. Een klas heeft hierdoor ook een hele toffe sfeer. De online lessen zijn ook erg duidelijk en goed in elkaar gezet net zoals het fysieke lesmateriaalZit je nog te twijfelen? Probeer dan zeker de proefperiode, hierna ben je hooked en wil je het Japans leren doorzetten! ありがとうみなさい!lees meer
Melanie Dehne
Melanie Dehne
2019-12-07T14:16:15+0000
Ik ben sinds kort begonnen met de Hiragana en Katakana online cursus. Erg leuk om te doen! Iedere keer leer je weer wat... nieuws. En als je dacht dat het je nooit zou lukken om het Japanse schrift te leren: think again!!! You Can met deze cursus! En je krijgt er een leuke online community bij 😎lees meer
Yvonne van den Berg
Yvonne van den Berg
2019-12-04T11:27:47+0000
Je leert erg veel, het tempo is goed vol te houden en de combinatie van lessen in het klaslokaal en online is heel goed.
Aleid van der Most
Aleid van der Most
2019-11-28T16:31:05+0000
Onlangs begonnen met les volgen in utrecht! ik zou het echt aanraen! ze hebben super leuke lessen en natuurlijk ook... online lesstof <3 als jij twijfelt door de prijs, geloof meik ben een cheapskate en het is 10000000% HET GELD WAARD!😍😍😍😍lees meer
Carlijn Kouwenberg
Carlijn Kouwenberg
2019-11-22T14:48:58+0000
Ontzettend enthousiaste groep, die op een leuke en duidelijke manier lesgeven over de Japanse taal en cultuur. Super... laagdrempelig en veel verschillende manieren om de taal te leren: klassikaal, online, via webinar, en zelfs klassenreisjes naar Japan!!lees meer
Marjon van Brandwijk
Marjon van Brandwijk
2019-11-20T13:37:30+0000
De lessen zijn leuk en gezellig, de stof is duidelijk en bovendien krijg je bij Kotatsu lesmateriaal dat helemaal is... afgestemd op de lessen.lees meer
Ian Melis
Ian Melis
2019-11-20T11:53:53+0000
Leuke en goede lessen die gegeven worden door zeer gemotiveerde docenten! Super manier om zelf gemotiveerd te blijven... bij het leren van Japans!lees meer
Frederik van Breugel
Frederik van Breugel
2019-11-13T15:20:42+0000
Nette cursus japans. Mogelijk om eerst voor een klein prijsje uit te proberen.
Lisa Van Gool
Lisa Van Gool
2019-11-01T10:34:28+0000
Ik heb de 3 proeflessen gedaan in Alkmaar en ga nu door voor de volledige cursus! Super leuke, productieve manier van... lesgeven.lees meer
Nina Lodeweges
Nina Lodeweges
2019-10-24T10:11:36+0000
De community is behoorlijk gezellig en de lessen zijn erg leerzaam en leuk. Dus als je graag in een groep studeert, is... Kotatsu de beste er in 🙂 Je kan online cursussen volgen maar ook offline in de klas en je kan zelfs live lessen meebekijken ( webinars )lees meer
Jordy Eerens
Jordy Eerens
2019-10-20T15:12:46+0000
Als je niet in je eentje japans wil studeren, dan kies voor kotatsu! Je ontmoet mensen die (misschien) dezelfde... interesses hebben waarmee je samen door de lesstof mee kunt bijten. De fysieke lessen hebben een leuke maar ook leerzame sfeer, en de online cursussen zijn dan alleen maar een pluspuntlees meer
Maria Herrewijnen-Emmers
Maria Herrewijnen-Emmers
2019-10-14T22:05:13+0000
Na al heel lang de droom te hebben Japans te leren, ben ik via Kotatsu gestart met de Kana Mastery (na aanvraag van het... boekje Hiragana en Katakana voor beginners). Een heerlijke laagdrempelige manier om kennis te maken met de Japanse taal vanuit het Nederlands! Inmiddels halverwege de cursus en ik word alleen maar enthousiaster en gemotiveerder! Maar pas op: het werkt verslavend 🙂lees meer
Antonio Bottelier
Antonio Bottelier
2019-10-11T13:30:33+0000
Speciaal hiervoor Facebook aangemaakt. 3 gratis lessen gehad en hoewel ik zelf al best wat Japans had geleerd is het... veel efficiënter - en leuker - om het in een groep te doen waar je daadwerkelijk een docent hebt. Shiro en Jolene zijn heel aardig en leggen goed uit hoe het allemaal zit. (De andere ook hoor, denk ik, maar die heb ik nog niet ontmoet)lees meer
Jody van Drongelen-Berg
Jody van Drongelen-Berg
2019-10-08T08:56:45+0000
Ik ging voor de 3 gratis lessen om te kijken of ik met het niveau kon bij blijven en eigenlijk niet de intentie door te... gaan.. (lig niet nu). Maar na drie super gezellige lessen met veel humor zit ik echt in een ENORM dubio. Ik doe t ook niet meer alleen voor het japans. Maar voor de gezelligheid. Nari-san en Patricia-sensei bedankt zo ver. 😊lees meer
Monique Peute
Monique Peute
2019-10-07T14:08:23+0000
Inmiddels al 2 weken met de Japanse cursus bezig. Ik vind de online manier lesgeven van Kotatsu prettig. Ik kan het nu... in mijn eigen tempo volgen.Wilde het eerst via de LOI of NHA gaan doen, maar daar word je aan je lot overgelaten. 0 begeleiding. Wat ook leuk en leerzaam is is is het volgen van een webinar. Als je vregen hebt kun je die online stellen!!! Leuk dat ik nu al de hiragana tekens kan herkennen. Op naar de Katakana tekens 😉lees meer
Arnoud Blommers
Arnoud Blommers
2019-10-07T10:02:24+0000
Top bedrijf! super leuke mensen en top communicatie richting hun (aspirant)leerlingen!3 gratis lessen in Tilburg... gevolgd, helaas zelf niet kunnen betalen om hier mee door te gaan (eigen omstandigheden want hun prijzen zijn echt goed).Toen 1 van de medewerkers hier achter kwam kregen we van hun een extra zetje in de rug! Echt top van ze! Super toffe mensen! Bedankt jongens!lees meer
Paul Muller
Paul Muller
2019-09-18T10:59:51+0000
Kotatsu maakt het leren van Japans erg leuk en laagdrempelig. Daarnaast bieden ze ook 1x gratis Webinars aan.Alle... cursussen kan je eerst 10daags uitproberen, voordat je het volledige bedrag betaald. Ideaal om eens een kijkje te nemen en kijken of Japans iets voor je is.Als je toch besluit om er voor te gaan heeft Kotatsu een leuke achterban die zeer behulpzaam zijn!Al met al zeer vermakelijk om via deze weg een taal te leren.ありがとlees meer
Takura Buysse
Takura Buysse
2019-09-06T15:21:48+0000
Kotatsu maakt het leren van Japans erg toegankelijk en laagdrempelig. Elke woensdag kun je gratis mee doen met een... online webinar, waarbij je kennis maakt met de taal, dus als je interesse hebt zou ik dit zeker aanraden. Je zit nergens aan vast, dus eigenlijk heb je niks te verliezen, behalve misschien een uurtje van je tijd. En als het bevalt kun je daarna altijd één van de cursussen proberen en lid worden van een erg vriendelijke en behulpzame community van mensen met vaak gelijke doelen en interesses.Ganbatte ne! Good luck! Veel success! 🙂lees meer
Jelle Al
Jelle Al
2019-09-03T15:08:29+0000
Voor mensen die geinteresseerd zijn om Japans te leren, raad ik Kotatsu aan. Is gewoon voor beginners en het wordt... gegeven door leuke, jonge en enthousiaste mensen die veel ervaring hebben met Japans. Doe elke week mee met gratis webinair, kijk of je het wat vindt of ga zelfs mee naar Japan!🇯🇵🤓lees meer
Feten Boumakel
Feten Boumakel
2019-08-26T15:17:31+0000
De cursus is zeer goed uitgewerkt en er wordt ook goed uitgelegd. Je wordt stap per stap begeleid door iedere... hoofdstuk. het is een echte aanrader voor wie Nederlands spreekt en toch Japans wil leren 👍lees meer
Tygo van der Wal
Tygo van der Wal
2019-08-24T15:55:53+0000
Jaman, leuke shizzle, deze gasten leren beter als elk andere cursus die ik deed
Mimii Lopez Penha
Mimii Lopez Penha
2019-08-12T04:57:00+0000
Als je op een manier wilt leren waarbij je informatie binnen krijgt, maar je ook even stoom kan uitlaten door een... lachertje tussendoor dan is dit de cursus voor jou👍✨lees meer
Joyce Schenk
Joyce Schenk
2019-08-07T19:25:13+0000
Korte, Leuke lessen om snel Japans te leren waar je echt wat aan hebt! Echt een aanrader voor iedereen die op zijn... eigen tempo en manier Japans wil leren!!lees meer
Bryan Segers
Bryan Segers
2019-08-06T22:05:46+0000
Ontzettend leerzaam en leuk
Alex Koster
Alex Koster
2019-08-02T09:43:33+0000
Hele fijne en persoonlijke manier om meer van de Japanse taal te leren ondanks dat het om een online cursus gaat. Ook... zijn de wekelijkse Webinars heel fijn om een vast ritme te houden in het leren van de taal en door te blijven gaan. De cursussen zijn goed opgebouwd en goed te begrijpen voor beginners, net als ik.lees meer
Tyrone van Hardefeld
Tyrone van Hardefeld
2019-07-26T10:33:19+0000
Mijn beste ontdekking ooit '' Kotatsu '' Het lijk via deze weg zo simpel en makkelijk. Ik heb voorheen verschillende... apps gebruikt en internet sites maar daar begreep ik weinig van, of het werd niet goed uitgelegd en het was eentonig & saai. Maar de lessen en de oefeningen die door Nari en Shiro worden gegeven zijn leuk, lachwekkend en het belangrijkste kort maar heel krachtig uitgelegd, waardoor het makkelijker word opgenomen!!! Ik start en begin nooit met tegenzin !! ik kijk er zelfs na uit om telkens de laptop te open en Kotatsu.nl in te typen en te beginnen !!!!lees meer
Chantal Ladru
Chantal Ladru
2019-07-24T22:59:12+0000
Laagdrempelige en leuke lessen om de Japanse taal beter te leren begrijpen.
Kim Schouwenaar
Kim Schouwenaar
2019-07-24T20:17:43+0000
Kotatsu is echt een ideale manier om Japans te leren! Alhoewel ik nog geen specifieke cursus heb gevold ivm school, heb... ik wel het Japanse alfabet boekje gekocht en volg ik de webinar. Dit zorgt ervoor dat je toch nog wat opsteekt door elke week een uur vrij te maken op woensdagavond. Daarnaast zijn alle mensen bij Kotatsu zo enthousiast en behulpzaam dat het niet eens als echt leren voelt. Ik raad het sowieso aan, ook al wil je alleen beginnen met een rustige start!lees meer
Erik van Kaam
Erik van Kaam
2019-07-24T20:10:09+0000
Echt! wat ben ik blij dat ik Kotatsu heb gevonden! Ik heb de laatste maand zoveel geleerd. Het word op zon leuke manier... gebracht dat je er enorm leergierig van word! Als je iets niet snapt is alles zo makkelijk terug te vinden dat je het nog een keer opnieuw kan kijken. Als je Japans wilt leren is dit de absolute nummer 1!Kotatsu ga zo door! :Dありがとうございますlees meer
Isa Jonkman
Isa Jonkman
2019-07-14T20:46:19+0000
Ik heb in 10 dagen Kotatsu meer geleerd dan ik in 4 jaar mijzelf heb aangeleerd, niet dat ik er de volle 4 jaar op... gefocust was, maar dan nog! Je kunt alles doen wanneer jij tijd hebt en op je eigen tempo. Alles is makkelijk terug te vinden als je ergens niet zeker over bent. Het is heel goed/begrijpelijk uitgelegd. Wil je Japans leren, dan is dit zeker een hele goede manier.lees meer
Esmee de Koning
Esmee de Koning
2019-07-14T19:03:38+0000
Heldere, recente en Nederlandse lesstof op een makkelijke manier uitgelegd.
Laura van Angeren
Laura van Angeren
2019-07-11T23:47:39+0000
Innovatief, leuk en een doorlopende leerlijn! Je kan wat je leert meteen gebruiken in een gesprek 🙂
Lukas Verweij
Lukas Verweij
2019-07-09T16:00:59+0000
Leuke introductie tot de Japanse taal! Ben tevreden over de eerste cursus en ga kijken naar de klassikale lessen.
Kannica Heijmans
Kannica Heijmans
2019-07-08T10:35:27+0000
Het is echt een heel efficiënt en leuke cursus! Ik ga zeker een keer mee naar die japanse bootcamp! Lijkt me heel... leerzaam en leuk!lees meer
Astrid Martens
Astrid Martens
2019-07-08T09:21:54+0000
Duidelijke, overzichtelijke cursus. De manier van lesgeven is erg motiverend en positief. Het is nooit saai 😀
Didi Izendoorn
Didi Izendoorn
2019-07-03T21:10:03+0000
Er wordt op een leuke manier lesgegeven in het Nederlands. Maar ook duidelijk zodat iedereen Japans kan leren. Shiru en... Nari's enthousiasme over Japan is besmettelijk !😁🍙🍣⛩🎎 Groetjes, Didi Izendoornlees meer
Ruud Lauwens
Ruud Lauwens
2019-06-15T11:18:40+0000
goede cursus die alles uitlegt in het Nederlands waardoor alles duidelijk is en er zo min mogelijk verwarring is.
Marina Lankester
Marina Lankester
2019-05-28T15:50:07+0000
Op een leuke wijze en in eigen tijd en tempo thuis Japans leren en digitaal met mensen omringen die ook zo gek zijn van... Japan. Hoe leuk is dat?lees meer
Kimiko De Graaf
Kimiko De Graaf
2019-05-23T21:45:15+0000
Ik ben pas kort geleden begonnen met Japanese genius 1 en ik heb al zoveel geleerd. Het is een hele fijne en makkelijke... manier van leren en ik raad het zeker aan!lees meer
Larissa Klein Bennink
Larissa Klein Bennink
2019-05-12T19:31:13+0000
Leuke lessen met een gevoel voor humor. Een community waar je altijd met je vragen terecht kunt, en toffe webinairs.... Als je al een zekere basiskennis van Japans hebt of een talenknobbel hebt kan het wat langzaam aanvoelen, maar het blijft tof en prima te volgen voor iedereen.lees meer
Miquel Giovanni De Vries Levant
Miquel Giovanni De Vries Levant
2019-05-08T21:32:21+0000
Top dit! Heel toegangelijk voor iedereen, leuke gratis webinars. Ik ben momenteel bezig met Japanese Genius 1. Het... bevalt goed, het mag van mij wel iets sneller(ik heb een talenknobbel), maar ik denk dat dit de goede middenweg is voor iedereen.lees meer
Anna-Maria Giannattasio
Anna-Maria Giannattasio
2019-04-13T20:07:33+0000
Wat een geweldig aanbod dit...en een goede leraren. Aanrader
Thomas van Bijsterveldt
Thomas van Bijsterveldt
2019-03-10T20:35:12+0000
Een hele leuke duidelijke manier om Japans te leren waar en wanneer je maar wilt, een community die elkaar graag helpt... en samen zorgt voor een fantastische sfeer. Voor iedereen die interesse heeft in de Japanse cultuur! 😀lees meer
Maarten Prins
Maarten Prins
2019-03-10T19:14:06+0000
Op een leuke en gezellige manier Japans leren d.m.v. de online cursus, de fysieke lessen en vragen te kunnen stellen in... de groep Whatsapp!lees meer
Ezra Gomes
Ezra Gomes
2019-02-22T07:10:47+0000
Ik wou al een tijdje Japans leren, alleen wist ik niet waar ik moest beginnen. Uiteindelijk kwam ik Kotatsu tegen en... schreef me in voor een webinar dat elke week gratis is. Deze webinar werd toen door Nari gegeven en Nari gaf me gelijk het gevoel van Kotatsu is de plek waar ik het beste Japans kan leren. Niet alleen door wat ze aanbieden, maar ook de manier waarop ze les geven is heel erg leuk! Uiteindelijk heb ik me ingeschreven voor de 3 gratis lessen in Rotterdam en deze waren ook erg prima en leuk! Leuk om nieuwe mensen via Kotatsu te ontmoeten. Uiteindelijk maak ik na de 3 gratis lessen de 20 weekse cursus af en ga ik ook nog is mee naar Japan in Juli tegen een goede prijs. Dit allemaal zou nooit mogelijk zijn als ik Kotatsu niet had leren kennenlees meer
Gokce Karadurmus
Gokce Karadurmus
2019-02-21T20:20:54+0000
Super gezellig ! Heb nu 1 les gevolgd, je leert al snel omdat ze het goed uitleggen. Nice team work ! 🙌🏽❤️
Cindy Trip
Cindy Trip
2019-02-21T15:31:32+0000
de eerste taal curcus waar ik ook echt iets van leer en onthoud. normaal op school vergeet ik het weer na een paar... lessen maar het word hier zo leuk gegeven dat ik gewoon zin heb in meer!lees meer
Jennifer Rijpma
Jennifer Rijpma
2019-02-18T14:46:24+0000
Kotatsu maakt leren leuk! naast Japans leren, leer je ook nieuwe mensen kennen. Leuk, gezellig, leerzaam en betaalbaar!
Laura Legerstee
Laura Legerstee
2019-02-11T22:16:09+0000
Gratis korte cursus gevolgd van kotatsu, was erg leuk&leerzaam!
Michael Jacobsz
Michael Jacobsz
2019-02-11T21:16:38+0000
Ik was al een fan van Japan en was benieuwd of ik de taal zou kunnen leren, om toe te passen gedurende mijn hobbies en... vakantie.Tot nu toe heb ik 4 lessen gevolgd en ben al in staat om alle vragen te stellen zolang ik het japanse woordt maar ken.Een aanrader.lees meer
Dyonne Fölker
Dyonne Fölker
2019-02-10T11:22:40+0000
vernieuwend en leuk. nou weet ik iig dat ik niet ga klinken als een oude vrouw als ik naar Japan ga😂
Ivan Langen
Ivan Langen
2019-02-07T13:29:04+0000
Net begonnen aan de online cursus en ben enorm enthousiast. Ik heb echt het idee dat wanneer ik met deze toffe mensen... naar tokyo ga in de zomer ik klaar ben voor wat er gaat komen. Het is gezellig, leuk en duidelijk uitgelegd. Kotatsu is top!lees meer
Cindy Charlene Nolten
Cindy Charlene Nolten
2019-02-06T13:31:50+0000
Ookal heb ik 2 lessen bij kotatsu meegemaakt toch heb ik een leuke ervaring gehad! De lessen zijn duidelijk te volgen (... klassiekaal, via de webinaar heb ik het nog niet ervaren ). Omdat kotatsu laat zien hoe leuk zij Japan vinden is het interessant om de lessen mee te volgen. Kotatsu doet het heel leuk! Ik hoop zelf over een jaar de echte lessen mee te volgen 🙂lees meer
Yuan Druijff
Yuan Druijff
2019-02-05T11:33:10+0000
Gezellige groep en makkelijke communicatie. Makkelijk om mee te beginnen en goede tarieven! Fijn dat alles ook online... te vinden.lees meer
Ben Prouvé
Ben Prouvé
2019-02-03T19:16:43+0000
het gemakkelijke gebruik over verschillende platvormen en het sociaal leren aspect.
Sem van der Gaag
Sem van der Gaag
2019-01-30T17:40:40+0000
Dit is gewoon echt leuk japans leren!!! I love it!
Sjamaani Berghout
Sjamaani Berghout
2019-01-24T16:37:25+0000
Je leert op een makkelijke en leuke manier snel Japans! Had nooit verwacht dat ik het leuk zou vinden om een andere... taal te leren, want tot nu toe ging het nooit. Ik kan alles in mijn eigen tempo doen en daarnaast maak ik via de community ook nog eens nieuwe vrienden! 😄lees meer
Lisanne Huisman
Lisanne Huisman
2019-01-18T18:52:29+0000
Waarom beveel ik Kotatsu aan?! :- het is een erg leuke en overzichtelijke manier van leren! ;- je kunt het in je... eigen tijd doen, #nostress 🤗 ;- je hebt de mogelijkheid om lesmateriaal te downloaden, zodat je het ook kunt doornemen wanneer je geen internet hebt (bijvoorbeeld audiofragmenten beluisteren onderweg op de fiets) ;- met een grapje of blooper hier en daar zorgen Shiro en Nari ervoor dat de filmpjes vermakelijk zijn, in plaats van die saaie mensen in uitlegfilmpjes op Youtube;- de filmpjes zijn niet al te lang, dit zorgt ervoor dat je beter je aandacht erbij kunt houden!;- er zijn verschillende cursussen die je kunt doen om je Japanse taal te ontwikkelen zowel op grammaticale en auditieve manier als het leren schrijven van kana;- voor de strijders is er aan het eind van elke les een toets met scorebord (probeer maar aan de top te komen, GOOO!);- de inner circle ontvangt je met open armen!;- organiseert ook reizen naar Japan!;- organiseert ook een bootcamp, zodat je een aantal dagen intensief Japans kunt leren;- doen wekelijks webinars die je gratis kunt bijzitten;- wanneer je een vraag hebt reageren ze supersnel!;- ze zijn enthousiast met wat ze doen en dit motiveert!Als je nu nog niet snapt waarom Kotatsu aanbevolen moet worden, moet je zelf maar even een kijkje nemen 😉lees meer
Mathieu Lipman
Mathieu Lipman
2019-01-17T20:03:12+0000
leuke curses je leert snel op een makkelijke manier japans en wat dacht je van als ik nog eens zeg dat het ook nog eens... leuk kan zijn dit is wel een aanradertje als je japans wil leren en goedkoop is het ook nog miss wel de beste en goedkoopste nederlandse-japanse curses ik ben er trots op dat ik hier voor gekozen heb. #japanese, #kotatsu, #LearningIsFunlees meer
Cheyenne del Castilho
Cheyenne del Castilho
2019-01-16T12:22:21+0000
Makkelijk en leuk! Je leert op een realistisch tempo zonder dat je je gaat vervelen. De community is ook heel leuk!
Glenn Kreffer
Glenn Kreffer
2019-01-13T16:54:11+0000
Japans leren op een leuke manier met informatie en oefeningen in behapbare stukken. Daarnaast kom je in een leuke... community terecht waar je ook meteen met anderen kan uitwisselen wat je geleerd hebt en tevens ten alle tijden terecht kan met vragen.lees meer
Rachanda Alyan
Rachanda Alyan
2019-01-12T21:01:17+0000
Duidelijk en leerzaam. Gezellige community.
Luc De Graaff
Luc De Graaff
2019-01-04T19:47:27+0000
De cursussen die ze geven zijn goeie kwaliteit en het is makkelijk te volgen. Ze organiseren allemaal verschillende... leuke events en de webinars die ze geven zijn leuk en de community hier is geweldig.lees meer
Bram Roosen
Bram Roosen
2019-01-02T20:48:59+0000
Net voor de eerste keer een ive webinar meegedaan. Ik volg de cursussen online maar had nog geen webinars meegedaan.... Die webinar zijn enorm leuk en blijven je volledige aandacht trekken. Er wordt gelachen en gegrapt, maar je leert ondertussen ook Japans. Iets wat je nog zelden tegenkom in gewoon onderwijs. Dank je wel nari-san en Shiro-aniki voor de fantastische lessen die jullie geven. En Nari krijgt nog een dikke schouderklopje voor mijn nieuwe bijnaam murasaki-SAN!lees meer
Leonell Statie
Leonell Statie
2018-12-30T02:52:46+0000
Get with the program, join de community of doe mee met een van de informatieve webinar. what do you got to lose
Imke Hiddink
Imke Hiddink
2018-12-23T00:15:28+0000
De toegankelijkheid van de cursus en het feit dat je zelf kunt bepalen 'hoe' en/of 'wat' is erg fijn.
Sabine Hemmes
Sabine Hemmes
2018-12-18T01:40:41+0000
Ik ben bezig met de Japanese Genius 1. Net als met Nederlands, Engels, Duits, Frans etc. snap ik de taal beter als ik... grip heb op de grammatica en daarbij mijn vocabulaire verbreed. Dit doe je hier ook bij Kotatsu! Lekker gewoon in het Nederlands. Heel handuuug! Zo snap ik de why's en the how's gelijk al een stuk beter dan dat ik eerder heb geleerd via een taal-app. De manier waarop Nari en Shiro alles uitleggen is helemaal niet moeilijk en juist lekker/goed te volgen! Ik krijg hierdoor gewoon zin om ooit op een dag écht naar Japan te gaan 😍lees meer
Hanna Hermsen
Hanna Hermsen
2018-12-15T14:44:18+0000
Een toegankelijke manier van Japans leren die ook echt werkt!Voordat ik met deze cursus begon was ik al een jaar bezig... met Japans leren. Kotatsu is daarop een mooie toevoeging.lees meer
Dave van der Valk
Dave van der Valk
2018-11-22T16:20:35+0000
Kotatsu TV is een geweldig bedrijf,.... nouja eerder een Community die jou gaan helpen om japans te leren! Door middel... van hedendaagse middelen zoals Whatsapp, Facebook en zelfs LINE zorgen ze ervoor dat ze altijd persoonlijk contact kunnen houden en dat je met iedereen die de cursus volgt kan communiceren, in het Nederlands maar ook in het Japans!Ik zou Kotatsu TV 110% zeker aanraden!lees meer
Sanne Uijtdehaag
Sanne Uijtdehaag
2018-11-14T21:10:40+0000
Hele leuke en leerzame lessen!
Dion Van Der Eerden
Dion Van Der Eerden
2018-11-14T20:56:29+0000
Vandaag heb ik mijn eerste webinar bij Kotatsu gevolgd. Het is niet je typische webinar. De stof wordt op een leuke... manier gebracht, daarnaast brengen ze het zo dat het snel te begrijpen is. Ik heb mij vervolgens om deze redenen ingeschreven voor de Japanese genius starter pack en hopelijk kan ik aan het eind de taal vloeiend spreken en begrijpen.lees meer
Joël Matsui
Joël Matsui
2018-11-14T20:51:34+0000
Heb een webinar gevolgd, en alles wordt helder en duidelijk uitgelegd. Leuke manier van interactief leren!
Faye Jade Bd
Faye Jade Bd
2018-11-14T20:50:13+0000
Ik raad eigenlijk alles aan. De grammatica wordt heel goed uitgelegd beter dan als je een app hebt. Het is ook heel... gezellig in de groep.lees meer
Esmée Bruinsma
Esmée Bruinsma
2018-11-14T20:39:55+0000
Ik heb al een tijdje Japanese genius 1 en kana mastery en het is een superleuke, informatieve en overzichtelijke... cursus. Ik raad hem iedereen aan die geïnteresseerd is in het leren van Japans!lees meer
Lynn Fo
Lynn Fo
2018-11-08T07:25:00+0000
Leuke organisatie. Top!
Jacqueline van Dongen
Jacqueline van Dongen
2018-11-07T21:01:40+0000
Adrescontrole en of track & trace. Automatische annulering na actie en niet doorlopen en moeten betalen.
Nadine Sagel
Nadine Sagel
2018-10-30T14:35:49+0000
Zeker een aanrader! De uitleg is duidelijk en makkelijk te volgen, je kan zo aansluiten en hulp vragen is geen... probleem. Er word diep ingegaan op grammatica/zinsopbouw, iets wat ik zelf erg fijn vind om de logica achter sommige dingen te snappen in het Japans. Je kan de filmpjes zo weer terugkijken of een pauze nemen als het even teveel word. Ik ben nog niet zo heel ver, maar wel het gevoel dat ik al veel heb geleerd! Bedankt!lees meer
Nick de Haas
Nick de Haas
2018-10-24T09:59:53+0000
De cursus is echt een aanrader voor iedereen die Japans wilt leren of hiernog over twijfelt. De filmpjes en lessen zijn... helder en duidelijk, waarbij ook veel oefeningen worden gegeven zodat je de stof volledig tot je kunt nemen. Daarnaast is er ook een zeer actieve community, dus je kunt je altijd met je passie bezighouden.lees meer
Demi de Reus
Demi de Reus
2018-10-22T11:58:35+0000
Helemaal happy met KOTATSU. Het is een fijne manier van het leren van Japans. Zeker professioneel en de structuur in de... lesopbouw is ook prettig. Alles kan geheel in je eigen tempo! 😊 En bij twijfel kan je het 10 dagen voor 1 euro proberen. Of sluit je een keer aan bij de vele gratis webinars.lees meer
Kevin Arts
Kevin Arts
2018-10-12T19:05:30+0000
Een echte aanrader! Deze cursus heeft me van alles over Japan bijgeleerd! Dank jullie wel!
Chantal Leegstra
Chantal Leegstra
2018-10-08T15:02:36+0000
Wat ben ik blij dat ik deze community en cursus heb leren kennen. Op dit moment ben ik bezig met Japanese Genius 1 en... ik moet zeggen ik ga er vrij vlot doorheen. Dit vooral door de manier hoe les gegeven wordt. Alles is ontzettend duidelijk en goed gepresenteerd. Er wordt goed opgelet over de uitspraak van Japanse woorden, iets waar menig mens moeite mee zou hebben. Dit leert dan ook een stuk beter dan dat je via een boek leert. Nari en Shiro zijn ontzettend snel te bereiken als je met een vraag zit en dit bewijst echt van proffesionaliteit. Toppers ga zo door, jullie hebben er een fan bij!lees meer
Johan-olav van der Lans
Johan-olav van der Lans
2018-10-08T12:57:49+0000
Kotatsu is een fijne manier om Japans te leren samen met gezellige studiegenoten en docenten die altijd bereikbaar... zijn. Je leert op je eigen tempo met duidelijke lessen en informatie die je altijd na kunt lezen. Echt een aanrader!lees meer
視座 らじゃ
視座 らじゃ
2018-10-05T12:21:43+0000
Kotatsu geeft op professionele manier les van Japanse Taal.Ik ben zeer tevreden hoe het met de Kotatsu cursus loopt.Ik... leer er veel meer ervan dan dat ik had verwacht. ^_^lees meer
Ahmed Saleh
Ahmed Saleh
2018-09-24T11:15:00+0000
Echt geweldige docenten en de leerstof die je krijgt is zo fijn.ik ben zo blij dat ik zo snel al japanse basis kan... leren zonder alle moeite die er omheen zit. het wordt makkelijk en duidelijk uitgelegd. thank you for teaching me japanese!lees meer
Stephanie Verlaan
Stephanie Verlaan
2018-09-18T14:19:54+0000
super leuke en makkelijker manier om japans te leren. ik zelf heb echt een stok achter de deur nodig en dit helpt mij... enorm. Je kan ze altijd vragen stellen wanneer je maar wilt en krijgt snel antwoord. Ook de lessen worden leuk gehouden zodat de drempel niet te hoog ligt voor iedereen. Zeker een aanraderlees meer
Yannick Walters