Vind je Japans leren moeilijk? Je bent niet de enige.

Word vloeiend in Japans en bereik JLPT niveau N4 of N3 in slechts 2-3 jaar.

 • Ben jij gepassioneerd door de Japanse taal en cultuur en wil je de taal leren?
 • Wil je Japans spreken, lezen en schrijven op een hoog niveau en niet alleen deelnemen aan een eenvoudige praatgroep?
 • Ben je op zoek naar flexibiliteit, zodat je leren kunt combineren met je drukke dagelijkse leven?
 • Wil je dit niet alleen doen, maar samen met een docent, in een klas en met een stok achter de deur?

Als het antwoord op al deze vragen 'ja' is, dan heb je zojuist gevonden wat je zocht!

Vanaf nu is het voor iedereen in Nederland en België mogelijk om hoogwaardig Japans te leren met ons stap-voor-stap systeem: de Kotatsu Academy.

Wat is de Kotatsu Academy?

Kotatsu Academy is een uitgebreide en resultaatgerichte opleiding waarmee je binnen 2-3 jaar vloeiend Japans kunt leren en het niveau van JLPT N4 of N3 kunt bereiken.

 • Compleet leertraject: Kotatsu Academy omvat een volledige opleiding van 1, 2 of 3 jaar, inclusief spreken, luisteren, lezen en schrijven, waarmee je gericht kunt werken aan het bereiken van het niveau JLPT N4 of N3.
 • Flexibel studeren: Onze lessen zijn online beschikbaar, zodat je kunt studeren op het moment dat het jou uitkomt. We bieden meerdere lesavonden om tegemoet te komen aan verschillende schema's.
 • Gemeenschap en ondersteuning: Kotatsu Academy biedt een ondersteunende gemeenschap van medestudenten en docenten, wat motiverend werkt en helpt bij het overwinnen van obstakels.
 • Toegankelijkheid: Onze cursussen zijn geschreven in eenvoudig en begrijpelijk Nederlands, waardoor ze toegankelijk zijn voor iedereen.
 • Nadruk op conversatie: Wat Kotatsu Academy echt onderscheidt, is onze focus op praktische conversatie en de mogelijkheid om gesprekken te voeren met native speakers, wat onze opleiding uniek en zeer effectief maakt bij het aanleren van de taal.

Stap 1 - Jouw doel

Allereerst moeten we weten welk doel je hebt met betrekking tot het leren van Japans. Welk taalniveau wil je graag bereiken?

 • Wil je bijvoorbeeld gewoon een keer op vakantie naar Japan en wil je in staat zijn om sushi te bestellen in het Japans, zonder diepgaande kennis van de taal? Dan raden we je aan om te streven naar JLPT N5. Dit niveau kun je bereiken in ongeveer 1-1,5 jaar.
 • Wil je in staat zijn om goede gesprekken te voeren met je Japanse vrienden en misschien zelfs anime kijken zonder ondertitels? Dan is JLPT N4 geschikt voor jou. Je kunt dit niveau bereiken in ongeveer 2-2,5 jaar.
 • Als je echter vloeiend wilt worden en de taal volledig wilt beheersen, raden we je aan om te streven naar JLPT N3. Het bereiken van dit niveau duurt doorgaans 3-3,5 jaar.
Current Progress
Current Progress
Current Progress
JLPT N5 - Beginner (A1)
Current Progress
Current Progress
Current Progress
 JLPT N4 - Semi-gevorderd (A2)
Current Progress
Current Progress
Current Progress
 JLPT N3 - Gevorderd (B1+)

Stap 2 - Onze aanpak - De vier verflagen

Verflaag 1 - De basis

Je begint met het bestuderen van de videocursus. Alle lessen worden opgenomen in onze studio. Hier bekijk je de les, inclusief uitleg en oefeningen. Door eerst de video te bekijken, weet je 1) wat je kunt verwachten, 2) begrijp je de live les beter en 3) kun je gerichte vragen stellen.

Verflaag 2 - Verdieping

Je bestudeert het lesboek. Wij produceren onze eigen boeken, volledig in het Nederlands. Je leert niet van het Nederlands naar het Engels naar het Japans, maar direct van het Nederlands naar het Japans. Hierdoor hoef je geen extra vertaalslag te maken en zul je de stof beter en sneller begrijpen.

Verflaag 3 - Toepassing

Nadat je de videocursus en het lesboek hebt bestudeerd, is het tijd voor de live les. In de les pas je de stof voornamelijk toe en oefen je ermee. Je zult merken dat je de stof goed begrijpt en de les goed kunt volgen, waardoor het leren leuk wordt.

Verflaag 4 - Motivatie

Maar deze drie lagen zijn niet genoeg. Hoewel deze lagen je in staat stellen de stof te begrijpen, is er nog een vierde stap: motivatie.

Dit realiseren we met een krachtige stok achter de deur: de Team Battles.

Aan het begin van elke cursus word je ingedeeld in groepen van 4-5 mensen. Gedurende de cursus werk je samen aan huiswerk, bereid je samen de lessen voor en neem je deel aan strijden tegen andere teams.

Het team dat uiteindelijk wint, krijgt een gouden rand om hun certificaat.

Stap 3 - Flexibiliteit

Negen van de tien van onze studenten werken of studeren fulltime, en daarom hebben ze behoefte aan flexibiliteit. Wij bieden deze flexibiliteit op vier manieren:

Al onze lessen worden live via internet gegeven, wat het gemakkelijk en toegankelijk maakt. Geen haast na het werk of onderbroken avondeten; met één klik kun je eenvoudig inloggen op je laptop, tablet of telefoon.

Je kunt kiezen uit twee verschillende avonden om de lessen te volgen. De lessen duren tussen de 1,5-2 uur. Als je normaal gesproken op maandag les hebt, maar het een keer niet uitkomt, kun je bijvoorbeeld op woensdag de les volgen.

Elke cursus wordt geleverd met een bijbehorende videocursus die is opgenomen in onze studio. Hierdoor kun je de les altijd voorbereiden of achteraf herhalen.

Alle live lessen worden opgenomen, dus zelfs als je een keer niet aanwezig kunt zijn, kun je de opname later bekijken.

Ben je benieuwd hoe jouw opleiding er de komende 2-3 jaar uitziet?

Jaar 1 - JLPT N5 (A1 niveau)

 • Japanese E-Mastery 1 (N5-A)
 • Maand pauze
 • Japanese E-Mastery 2 (N5-B)
 • JLPT N5 Prep Cursus
 • In het eerste jaar leer je ongeveer 1.400 woorden, Hiragana en Katakana, en 100 Kanji.

Jaar 2 - JLPT N4 (A2 niveau)

 • Japanese E-Mastery 3 (N4-A)
 • Maand pauze
 • Japanese E-Mastery 4 (N4-B)
 • JLPT N4 Prep Cursus
 • In het tweede jaar leer je ongeveer 1.200 woorden en 200 Kanji.

Jaar 3 - JLPT N3 (B1+ niveau)

 • Japanese E-Mastery 5 (N3-A)
 • Maand pauze
 • Japanese E-Mastery 6 (N3-B)
 • JLPT N3 Prep Cursus
 • In het derde jaar leer je ongeveer 1.200 woorden en 400 Kanji.

Wat jouw voorgangers over Kotatsu zeiden...

Waarom kiezen voor Kotatsu Academy?

Kwalitatief hoogstaand lesmateriaal

Kotatsu Academy biedt toegang tot hoogwaardig lesmateriaal, waaronder videolessen, geschreven lessen, oefeningen en interactieve quizzen.

Gestructureerde Leertrajecten

Onze cursussen zijn zorgvuldig opgebouwd om ervoor te zorgen dat je een solide basis opbouwt en geleidelijk vorderingen maakt. Bij Kotatsu Academy weet je altijd precies waar je naartoe gaat.

Community van Medestudenten

Sluit je aan bij een levendige gemeenschap van medestudenten die dezelfde passie delen voor het leren van Japans. Samen oefenen, studeren en groeien maakt de reis des te lonender.

Flexibiliteit

We begrijpen dat het leven druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele leeropties, waaronder live online lessen en opnames van lessen. Leer op je eigen tempo en op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Effectieve Leermethoden

Onze unieke leerbenadering, met onze vier 'verflagen', zorgt ervoor dat je de stof niet alleen begrijpt, maar ook toepast en onthoudt. Bij Kotatsu leer je de Japanse taal echt beheersen.

Persoonlijke Begeleiding

Onze ervaren instructeurs staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te motiveren. Je bent nooit alleen in je leerreis. We zijn er om je te helpen, te begeleiden en te ondersteunen.

Resultaatgericht

Ons doel is duidelijk - we willen zoveel mogelijk studenten opleiden naar JLPT niveau N3 of N4. Bij de Kotatsu Academy draait het allemaal om resultaten. Je leert niet alleen, je bereikt ook.

Conversatietrainingen

We bieden 2 gratis conversatietrainingen per maand aan, zodat je je Japanse spreekvaardigheid kunt verbeteren. Praktisch Japans leren is net zo belangrijk als theoretische kennis.

Loyalty Bonus

Breng een vriend of vriendin mee naar Kotatsu Academy en ontvang beide beloningen, waaronder privélessen. Samen leren is leuker en effectiever.

6 weken wonen en studeren in Japan

Hoe zou je het vinden om 5-6 weken lang te wonen en studeren in Japan? Kotatsu maakt het mogelijk om samen met jouw studiegenoten deze unieke ervaring mee te maken.

Japan/Korea groepsreizen

Alleen de taal leren is niet genoeg, je wilt het natuurlijk toepassen en het land ontdekken. Kotatsu vliegt 2 keer per jaar naar Japan met onze studenten. Ga je mee?

Immersion

Hoe zou je het vinden om een weekend lang Japans te studeren met 200 man? Dat is Immersion! Tijdens dit weekend leer je meer dan in 6 weken les en ontmoet je heel veel nieuwe vrienden.

Bekijk een fragment uit de live lessen

Bekijk de video's om een goed beeld te krijgen van de live lessen.

Voor wie is Kotatsu Academy?

Voor mensen die goed tot vloeiend Japans willen leren spreken, lezen en schrijven.

Voor mensen die flexibiliteit zoeken, zodat ze het leren goed kunnen combineren met hun drukke dagelijks leven.

Voor degenen die niet alleen willen leren, maar samen met een docent, in een klas en met een stok achter de deur.

Onze missie is om zoveel mogelijk volwassenen in Nederland en België op te leiden naar JLPT niveau N4 of N3 binnen 2-3,5 jaar.

Wat zeggen anderen over Kotatsu Academy?

"Ik droom van reizen naar Japan 🗾 en Kotatsu Academy heeft me geholpen om mijn droom dichterbij te brengen. Het Academy-pakket is ideaal en ik heb al veel succes geboekt! 🌟"

Leyi

"Dankzij Kotatsu Academy heb ik mijn uitdagingen met het leren van Japans overwonnen. Het is een gemeenschap die je echt ondersteunt, en ik kijk uit naar de toekomst waarin ik nog meer talen wil leren! 🌍"

Jerry

"Kotatsu Academy heeft Japans leren toegankelijk gemaakt. De community voelt als een familie en mijn vooruitgang geeft me voldoening. Een geweldige ervaring! 📚🤗"

Verena

Wat kost de Kotatsu Academy?

Meest voordelig

Academy +
N3-Traject
3 jaar

Voor mensen die resultaatgericht JLPT N3 willen behalen in 3 jaar tijd

€84,95

per maand of eenmalig €2753 (10% korting)

Bespaar €305


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5, N4 en N3 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5, N4 en N3 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N3-A & B
 • Inclusief JLPT N3 Prep Cursus
 • Inclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen

Meest gekozen (86%)

Academy +
N4-Traject
2 jaar

Voor mensen die resultaatgericht JLPT N4 willen behalen in 2 jaar tijd

€89,95

per maand of eenmalig €1943 (10% korting)

Bespaar €215


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5 en N4 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5 en N4 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen


Academy +
N5-Traject
1 jaar

Voor mensen die resultaatgericht JLPT N5 willen behalen in 1 jaar tijd

€99,95

per maand of eenmalig €1079 (10% korting)

Bespaar €120


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen

Losse cursus

JLPT N5-A cursus (Japanese E-Mastery 1)

Voor mensen die resultaatgericht hun eerste stap richting JLPT N5 willen zetten in 20 weken tijd

€497

eenmalig of €189 in 3 termijnen
Inbegrepen:

 • Inclusief losse videocursus Japanese Genius 1
 • Inclusief JLPT N5-A Live Cursus
 • Inclusief JLPT N5-A Lesboek
 • Exclusief JLPT Prep Cursus
 • Exclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen

Meest voordelig

Academy +
N3-Traject
3 jaar

Voor mensen die resultaatgericht JLPT N3 willen behalen in 3 jaar tijd

€1

€84,95 per maand of eenmalig €2753 (10% korting)

Bespaar €305


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N3 live cursussen inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N3-A & B
 • Inclusief JLPT N3 Prep Cursus
 • Inclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen

Meest gekozen (86%)

Academy +
N4-Traject
2 jaar

Voor mensen die resultaatgericht JLPT N4 willen behalen in 2 jaar tijd

€1

€89,95 per maand of eenmalig €1943 (10% korting)

Bespaar €215


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N4 live cursussen inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen


Academy +
N5-Traject
1 jaar

Voor mensen die resultaatgericht JLPT N5 willen behalen in 1 jaar tijd

€1

€99,95 per maand of eenmalig €1079 (10% korting)

Bespaar €120


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5 live cursussen inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 10% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen

Kotatsu 10 Minute Keuzegids Call

Plan een gratis gesprek met ons in waarin we je goed op weg kunnen helpen. We vragen naar jouw doelen, waar je precies behoefte aan hebt en je kunt direct terecht met vragen over de cursussen. Of stuur ons een e-mail naar [email protected].

Wil je zowel Japans als Koreaans tegelijkertijd leren?

Kotatsu vergeleken met anderen

Header

Kotatsu

Leiden Universiteit

Volksuniversiteit

LOI/NHA

Duolingo

De optie voor een eenmalige losse cursus Japans

Live lessen met een echte docent en medestudenten

Stok achter de deur

Lage maandelijkse betaling

Een volwaardige opleiding met een concreet resultaat als doel

De mogelijkheid om samen met medestudenten vijf weken lang te wonen en te studeren aan een lokale taalschool in Japan

Leren op hoog niveau

Conversatielessen waardoor je de taal echt leert spreken

Modern lesmateriaal in het Nederlands

Live lessen die je via het internet kunt volgen waar je ook bent, op verschillende avonden.

Unieke hybride leermethode

Levendige community van medestudenten

Japan groepsreizen

Immersion - een weekend lang Japans, Koreaans of Chinees leren

Meest gestelde vragen

Hoeveel uur besteed ik aan een cursus per week?

Voor de niveau 1 cursus Japanese E-Mastery 1 (N5-A) krijg je 1,5 uur les per week. Alle cursussen die hierna volgen, duren 2 uur per week. We raden je aan om de Academy infogids te downloaden. Hierin staat deze informatie uitgebreid beschreven.

Wat als ik studievertraging oploop?

Bij elk traject ontvang je bonustijd. Dit is voor de JLPT N5-opleiding vier maanden, voor de JLPT N4-opleiding zes maanden, en voor de JLPT N3-opleiding acht maanden.

Voorbeeld: Als je kiest voor het JLPT N4-traject, dat 2 jaar duurt, krijg je een half jaar extra om de cursus af te ronden. Dit stelt je in staat om een pauze te nemen en later weer verder te gaan.

Wat houden de conversatietrainingen in?

Tijdens de conversatietrainingen oefenen we alles wat je tijdens de grammaticalessen hebt geleerd. Je leert in groepsverband, samen met onze docenten of native Japanse sprekers, waardoor we je klaarstomen voor je reis naar Japan.

Mag je op verschillende lesavonden meedoen?

Ja, dit is een onderdeel van de flexibiliteit die Kotatsu je biedt.

Wat is de minimumleeftijd?

De minimumleeftijd voor de Kotatsu cursussen is 18 jaar.

Jullie bieden zowel Japanse als Koreaanse cursussen aan. Als ik beide volg, kom ik dan in aanmerking voor een speciale aanbieding?

Ja, dat kan zeker! Je kunt de Kotatsu-EduKimchi Combi Deal vinden door helemaal naar beneden te scrollen op deze pagina.

Wat als ik tussentijds wil stoppen?

Je hebt wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd waarbinnen je kunt annuleren. Na deze periode is annuleren niet meer mogelijk.

Wat als het mij niet lukt om binnen 2-3 jaar de JLPT N4 of N3 af te ronden?

Iedereen leert op zijn of haar eigen tempo. Bij het Academy+ N4 of N3 traject krijg je een bonus van zes maanden. Als je vertraging oploopt, heb je dus zes extra maanden gratis om de cursus af te ronden. Als je meer tijd nodig hebt, kun je altijd nog verlengen met 1, 2 of 3 jaar.

Wat als je een twijfelaar bent en niet goed weet of je voor JLPT N4 of N3 wil gaan?

Dan raden we je aan om een gratis 10-minuten Keuzegids-gesprek met ons in te plannen. Als je echter streven naar vloeiendheid in de taal, dan is N3 de beste optie voor jou.

Ik heb me nu opgegeven voor JLPT N5. Dit omdat ik gewoon niet zo goed in de toekomst kan kijken. Ik verwacht wel dat ik daarna verder wil met JLPT N4 als mijn situatie het dan toelaat. Kan je na JLPT N5 verlengen voor JLPT N4?

Ja, je kunt verlengen tegen het tarief dat op dat moment van toepassing is wanneer je besluit te verlengen. Het is vaak voordeliger om je nu aan te melden voor een 2- of 3-jarig traject, omdat de prijzen in de toekomst kunnen stijgen.

Wat is de 'JLPT prep' cursus?

Tijdens deze cursus bereiden we jou en je medestudenten voor op het JLPT-examen. We doen dit door middel van specifieke JLPT-oefeningen en oefentoetsen. Het JLPT-examen wordt 1-2 keer per jaar in Leiden afgenomen door een externe partij. Als je hieraan wilt deelnemen, moet je je apart inschrijven.

"Ik ben al sinds mijn jeugd gefascineerd door Japan. Dankzij Kotatsu Academy kan ik nu Japans studeren en dichter bij mijn droom komen. De community en steun hier zijn geweldig! 👏"

Erin

"Kotatsu's gestructureerde aanpak en fantastische docenten maakten het behalen van JLPT N4 in twee jaar mogelijk. De combinatie van videocursussen, lesboeken en live lessen is briljant. De Team Battles hielden me gemotiveerd op mijn reis naar vloeiend Japans."

Sarah

Kotatsu + EduKimchi Combi Deal

Voor mensen die zowel Japans als Koreaans tegelijkertijd willen leren. Let op: je hebt per live cursus 1,5-2 uur per week les, inclusief 1,5-2 uur huiswerk per week. Dit betekent dat je per week 3-4 uur studeert per taal en als je beide talen volgt, wordt dit verdubbeld naar 6-8 uur per week. Heb je genoeg tijd beschikbaar voor deze inzet? Dan kun je beide talen tegelijkertijd studeren.

Bekijk hier het overzicht van onze Koreaanse cursussen:

Meest voordelig

Combi Academy +
N3/TOPIK3-Traject
3 jaar

Voor mensen die resultaatgericht Japans JLPT N3 en Koreaans TOPIK3 willen behalen in 3 jaar tijd

€152,95

per maand (10% korting)
jaarlijks €1733 (12,5% korting)
eenmalig €5199 (15% korting)

Bespaar tot €918


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5, N4, N3 & TOPIK1-2-3 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5, N4, N3 & TOPIK1-2-3 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N3-A & B
 • Inclusief JLPT N3 Prep Cursus
 • Inclusief Japanse conversatietrainingen
 • Inclusief TOPIK1-A & B
 • Inclusief TOPIK1 Prep Cursus
 • Inclusief TOPIK2-A & B
 • Inclusief TOPIK2 Prep Cursus
 • Inclusief Koreaanse conversatietrainingen
 • Inclusief TOPIK3-A & B
 • Inclusief TOPIK3 Prep Cursus
 • Bonus: Inclusief 15% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Nihon Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Japan.
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Korea Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Korea.


Combi Academy +
N4/TOPIK2-Traject
2 jaar

Voor mensen die resultaatgericht Japans JLPT N4 en Koreaans TOPIK2 willen behalen in 2 jaar tijd

€162,95

per maand (10% korting)
jaarlijks €1889 (12,5% korting)
eenmalig €3670 (15% korting)

Bespaar tot €648


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5, N4 & TOPIK1-2 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5, N4 & TOPIK1-2 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief Japanse conversatietrainingen
 • Alle EduKimchi videocursussen
 • Inclusief TOPIK1-A & B
 • Inclusief TOPIK1 Prep Cursus
 • Inclusief TOPIK2-A & B
 • Inclusief TOPIK2 Prep Cursus
 • Inclusief Koreaanse conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 15% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Nihon Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Japan.
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Korea Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Korea.


Combi Academy +
N5/TOPIK1-Traject
1 jaar

Voor mensen die resultaatgericht Japans JLPT N5 en Koreaans TOPIK1 willen behalen in 1 jaar tijd

€179,95

per maand (10% korting)
eenmalig €2099 (12,5% korting)

Bespaar tot €300


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5 & TOPIK1 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5 & TOPIK1 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief Japanse conversatietrainingen
 • Alle EduKimchi videocursussen
 • Inclusief TOPIK1-A & B
 • Inclusief TOPIK1 Prep Cursus
 • Inclusief Koreaanse conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 15% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Nihon Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Japan.
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Korea Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Korea.

Meest voordelig

Combi Academy +
N3/TOPIK3-Traject
3 jaar

Voor mensen die resultaatgericht Japans JLPT N3 en Koreaans TOPIK3 willen behalen in 3 jaar tijd

€1

na 30 dagen €152,95 per maand (10% korting)
jaarlijks €1733 (12,5% korting)
eenmalig €5199 (15% korting)

Bespaar tot €918


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5, N4, N3 & TOPIK1-2-3 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5, N4, N3 & TOPIK1-2-3 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N3-A & B
 • Inclusief JLPT N3 Prep Cursus
 • Inclusief Japanse conversatietrainingen
 • Inclusief TOPIK1-A & B
 • Inclusief TOPIK1 Prep Cursus
 • Inclusief TOPIK2-A & B
 • Inclusief TOPIK2 Prep Cursus
 • Inclusief Koreaanse conversatietrainingen
 • Inclusief TOPIK3-A & B
 • Inclusief TOPIK3 Prep Cursus
 • Bonus: Inclusief 15% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Nihon Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Japan.
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Korea Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Korea.


Combi Academy +
N4/TOPIK2-Traject
2 jaar

Voor mensen die resultaatgericht Japans JLPT N4 en Koreaans TOPIK2 willen behalen in 2 jaar tijd

€1

na 30 dagen €162,95 per maand (10% korting)
jaarlijks €1889 (12,5% korting)
eenmalig €3670 (15% korting)

Bespaar tot €648


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5, N4 & TOPIK1-2 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5, N4 & TOPIK1-2 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief JLPT N4-A & B
 • Inclusief JLPT N4 Prep Cursus
 • Inclusief Japanse conversatietrainingen
 • Alle EduKimchi videocursussen
 • Inclusief TOPIK1-A & B
 • Inclusief TOPIK1 Prep Cursus
 • Inclusief TOPIK2-A & B
 • Inclusief TOPIK2 Prep Cursus
 • Inclusief Koreaanse conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 15% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Nihon Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Japan.
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Korea Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Korea.


Combi Academy +
N5/TOPIK1-Traject
1 jaar

Voor mensen die resultaatgericht Japans JLPT N5 en Koreaans TOPIK1 willen behalen in 1 jaar tijd

€1

na 30 dagen €179,95 per maand (10% korting)
eenmalig €2099 (12,5% korting)

Bespaar tot €300


Inbegrepen cursussen:

 • Alle Kotatsu videocursussen
 • Alle JLPT N5 & TOPIK1 live cursussen inbegrepen
 • Alle JLPT N5 & TOPIK1 lesboeken inbegrepen
 • Inclusief JLPT N5-A & B
 • Inclusief JLPT N5 Prep Cursus
 • Inclusief Japanse conversatietrainingen
 • Alle EduKimchi videocursussen
 • Inclusief TOPIK1-A & B
 • Inclusief TOPIK1 Prep Cursus
 • Inclusief Koreaanse conversatietrainingen
 • Bonus: Inclusief 15% korting op Immersion
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan de Korea/Japan groepsreizen
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Nihon Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Japan.
 • Bonus: Je komt in aanmerking om deel te nemen aan Korea Mastery, onze 5-weekse taalstudie in Korea.