Kotatsu examen overzicht

Ben jij klaar voor het Kotatsu examen? Bekijk hier een overzicht van alle examen data. Voor iedere examen moment kun je een examen naar keuze afleggen. Alle examens vinden plaats op zondagen om 12:30.

Datum

Deadline inschrijving

3 december (2023)

19 november (2023)

4 februari (2024)

21 januari (2024)

7 april 

24 maart

2 juni 

19 mei

4 augustus

21 juli

6 oktober 

1 december

22 september

17 november

Heb je een vraag over het examen? Klik dan hier

Meest gestelde vragen

"Zijn de examens gratis of betaald? Wanneer moet ik betalen voor het examen?"
Heb je meegedaan met een E-Mastery cursus? Dan krijg je 1 examen gratis. Mocht je het examen willen herkansen, dan pas betaal je de €47.

"Als je niet bij het examen aanwezig kan zijn is het dan alsnog mogelijk om het examen op een latere datum te maken?"
Ja, binnen 6 maanden na afronding van de cursus kun je het examen afleggen. Dit hoeft dus niet het eerste moment te zijn, maar kan ook het tweede toets moment zijn.

"Wat houdt een examen precies in? Ik wil een examen doen, maar weet niet goed wat ik moet kunnen en wat er gevraagd kan worden. 
Als het goed is heb je een studiegids ontvangen bij jouw cursus. Hierin kan je een beschrijving vinden van de examens met oefenvragen zodat je je goed kunt voorbereiden.

"Hoeveel examens kan ik afnemen? Hoeveel pogingen kan ik doen?"
Wanneer je een toets "gratis" krijgt, is dit je eerste en laatste poging om een toets gratis af te leggen. Wil je meerdere malen een toets afnemen, dan kan dit tegen bijbetaling van 47 euro. Hier zit geen limiet aan.

"Zijn de examens online of fysiek op een locatie?" 

Alle examens vinden online plaats.