• Home
  • |
  • Blog
  • |
  • De start van het cosplay seizoen

Winter en cosplay gaan over het algemeen niet heel erg goed samen, althans, voor mij dan. Naar buiten in de kou met je cosplay is niet echt een aanrader en in deze periode zijn er ook relatief weinig conventies. Vaak is het voor de meeste cosplayers een soort ‘winterstop’.

Motivatie?

Vooral zo net na de winter hebben sommige cosplayers een beetje een winterdip. Het was een hele tijd te koud om naar buiten te gaan in cosplay dus de motivatie om cosplays te maken was ook ver te zoeken.  Tijdens deze periode doe ik vaak wat photoshoots binnenshuis met  cosplays die ik al heb of gewoon een ‘make up testje’ om daar vervolgens veelte veel selfies van te maken! Ook leuk (;

Starting up again

Maar, gelukkig is de lente weer begonnen en is het cosplay seizoen weer van start! Bij mij zijn er alleen nog maar meer cosplay plannen bij gekomen en kan ik ook niet wachten om alle cosplays klaar te hebben. De eerstvolgende conventie waar ik heen zal gaan is Tomocon (zaterdag 8 en zondag 9 April) en zal plaats vinden in Oss.

Daarna komen de grotere conventies weer, met als eerste Animecon (vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli) in Den Haag. De kaartjes zijn binnen, er is een hotelkamer geboekt en ik heb er super veel zin in! Animecon is dan ook zeker een aanrader als je naar een meerdaagse conventie wilt. Voor meer informatie over deze conventies kan je de site bezoeken of je vraag in een reactie hieronder plaatsen!

Upcoming projects

Met al die conventies die eraan zitten te komen is het tijd om weer iets ‘nuttigs’ te gaan doen! Zo na de winter, merk ik altijd al snel dat er van de planning die ik gemaakt heb niks meer klopt. Het is dan ook altijd even een stress momentje om te kijken welke cosplays op tijd af geen zijn en welke er van de planning geschrapt gaan worden. Voor nu heb ik zelf twee redelijk grote projecten lopen en een nog iets kleiner project. Ik hoop binnenkort wat foto’s te kunnen laten zien (;

Overigens kreeg ik laatst de vraag waarom ik eigenlijk alleen maar cosplays van games doe en zo weinig anime. Of hier een bepaalde reden achter zit? Hier zal ik jullie volgende keer iets over vertellen!

Facebook: LegendofNadia cosplay
Instagram: @Thelegendof_nadia

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Recente Blogs

Tanabata Festival: Duik in het Japanse Sterrenfestival

Tanabata Festival: Duik in het Japanse Sterrenfestival

Groeten in het Japans: 10 manieren om indruk te maken

Groeten in het Japans: 10 manieren om indruk te maken