Japanese Genius 2
Leer jouw favoriete taal spreken en begrijpen in 20 weken

Japanese Genius 2

Wat zou je doen als je morgen vloeiend Japans kon Spreken en Begrijpen?

 • check
  Hoe graag wil je jouw favoriete taal vloeiend kunnen spreken en begrijpen, zonder erbij na te denken?
 • check
  Al je favoriete anime of J-drama kunnen kijken zonder ondertiteling of simpelweg met een gerust gevoel naar Japan kunnen reizen?
 • check
  Hoe fijn zou het zijn om samen met honderden anderen Japans te leren?
 • check
  Nu is dit mogelijk.. 100% in het Nederlands!

Waar bestaat Japanese Genius 2 uit?

20 Lessen met 118 videolessen waarbij je in kleine stappen alles van A tot Z leert.

118 Audiolessen. Leer Japans in de bus, trein, auto of tijdens het tanden poetsen!

Online Kotatsu Community waarbij je altijd terecht kunt met je vragen. 

Complete vrijheid. Bepaal zelf wanneer, waar en hoe je Japans leert.

 • check
  20 Lessen met 118+ video's. Iedere les bestaat uit korte video's met uitgebreide uitleg, voorbeelden en oefeningen zodat jij alles super snel kan leren.
 • check
  118 Audiolessen, gebruik deze en leer Japans ook in de trein, bus of tijdens het tanden poetsen!
 • check
  Op je eigen tempo Japans leren. Een voordeel van online leren is de vrijheid en flexibiliteit om jouw Japanse lessen in je eigen tijd in te plannen.
 • check
  Herhaal de video's zo vaak als je wilt. Heb je iets niet helemaal begrepen? Geen probleem. Je kunt de lessen altijd terugspoelen en herhalen en hierdoor garanderen wij dat je alles zult onthouden.
 • check
  De combinatie tussen educatie en humor maakt het leuk om de taal leren. Dit, in combinatie met simpel Nederlands zorgt ervoor dat jij super gemotiveerd blijft om jouw favoriete taal te masteren like a boss.
 • check
  BONUS: Ontvang de Slides en een handige Mindmap. Zo voorkom je chaos en heb je altijd het overzicht.
 • check
  BONUS: Een jaar lang toegang tot de volledige cursus inclusief alle updates. Wij zijn continu de cursus aan het verbeteren dus kan jij een jaar lang genieten van de cursus + alle aankomende updates!

Bekijk hier een proefles:

Japanese Genius 2

Are you ready to become a Japanese Genius?

Japanese Genius 2
 • Japanese Genius 2 kost normaliter vanaf €59 in vijf termijen, €89 in drie termijnen of €247 in een termijn.
 • Je mag nu de cursus 10 dagen lang voor €1 volgen.
 • Wil je na de 10 dagen niet verder? Klik dan op Annuleren in jouw profiel, de cursus wordt direct stopgezet en er wordt niets in rekening gebracht.
 • check
  Wil je wel verder? Dan hoef je niets te doen en wordt op de 11e dag het bedrag van je rekening geïncasseerd.
 • check
  Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus! Let's Go!
Garantie

Niet goed? Geld terug! Our Kotatsu Promise!

Ben je niet tevreden met deze cursus? Geen probleem, probeer de cursus 10 dagen en als je niet tevreden bent krijg je 100% je geld terug. Hier doen we niet moeilijk over. Wij verbeteren de cursus continu aan de hand van jouw feedback. Zo zorgen wij ervoor dat jij op de beste manier Japans kunt leren. This is our Kotatsu Promise!

Wat je allemaal in deze cursus leert:

Module 1: Jezelf voorstellen en Groeten. In de eerste module leer je hoe je jezelf voorstelt. Je leert op de juiste manier groeten en hoe je een Japanner met respect aanspreekt. Vaak hebben Nederlanders het niet door, maar zijn ze heel onbeleefd bezig. Nu nooit meer!

Module 2: Shoppen. In module 2 leer je over shoppen! Japan is een paradijs om in te winkelen en in dit module leer je alles wat je moet weten om helemaal los te kunnen gaan in Akihabara, Shibuya of Kyoto. 

Module 3: Afspreken. In module 3 leer je hoe je met Japanners kunt afspreken. Wat zeg je om iemand uit te nodigen en hoe zorg je ervoor dat je niet onbeleefd overkomt. Japanners zijn heel indirect en hier moeten we rekening mee houden. De cultuurverschillen zijn hier erg belangrijk.

Module 4: Gifts en souvenirs. Japan heeft een diepe gift/souvenir cultuur. Als een Japanner op vakantie gaat en geen souvenir (omiyage) meeneemt kijken ze je echt aan of er iets mis is. In deze module leer je over het geven en krijgen van gifts.

Module 5: Vriendschappen maken. In deze module maken we een begin met informeel Japans. Dit gebruik je om vrienden te maken. Je leert wanneer je wel en niet informeel kunt praten en hoe je zodoende het ijs sneller breekt.

Wat zeggen anderen over de cursus?

Kotatsu Klassen
Bryan


Japanse cultuur is op jonge leeftijd via Anime in mijn leven gekomen. Na een reis naar Japan te mogen maken ben ik mijn ziel en hart daar verloren en wil ik graag in contact komen met het land, de mensen en de cultuur.

Kotatsu geeft op een zeer open en luchtige manier les. Het is speels, maar wel correct en professioneel. Ik voel geen druk op mijn schouders en dat gebeurd wel snel met opleidingen. Dit maakt het voor mij een zeer aangename manier van leren. De vrijheid die je krijgt bij de lessen werkt goed voor mij. Je kan dit zo eenvoudig in je dagelijkse leven verwerken zonder verantwoording af te leggen aan anderen.

Dank jullie wel voor alle inzet en moeite. En dank jullie wel dat wij mogen meegenieten van jullie passie voor Japan en het lesgeven van de taal. Ik geloof niet dat er in Nederland een ander bedrijf is die zo vanuit hun hart werken naar de klant toe. En dat maakt jullie mijn beste ervaring tot nu toe. Dank jullie. Echt.


Bryan van Eck - Anime Lover

Yalcira


Naast het feit dat Japans een mooie taal is, wil ik anime kunnen kijken zonder subs, maar ook om naar Japan te kunnen gaan. Ik twijfelde om te beginnen omdat ik geen sense kon maken van de tekens en dacht dat het moeilijk was.

De cursus is ideaal. Je kunt terugspoelen als je iets ben vergeten en je kunt lekker op je eigen tempo leren. De lessen worden op een manier gegeven dat je nog meer zin krijgt om de taal te leren. Het is leuk, zeker leerzaam en je leert ook andere Japan-lovers kennen. En het wordt gegeven door de beste sensei's - Nari & Shiro

Even sparen en dan gewoon doen! You won't regret it! Domo arigatou voor alles tot nu toe! Kotatsu is the best!


Yalcira-Adina Wallé - Student Chemie

Marc


Ik heb zelf Japans proberen te leren via gratis apps als Duolingo en Memrise, maar je leert maar een paar zinnen en krijgt geen uitleg. Daarnaast vind ik het ook saai om in m'n eentje te leren.

De Kotatsu cursus is echt super! Alles word goed in detail uitgelegd en er is een goede mix tussen woordenschat en grammatica. Daarnaast worden er ook webinars gegeven waar je antwoord kan krijgen op eventuele vragen. De manieren waarop je aan mede-studenten vragen kan stellen (Whatsapp/Facebook/Discord) zijn ook echt super handig!

Ik vind het super dat je een jaar toegang hebt tot de cursus. Je kan zelf kiezen wanneer je leert en op wat voor tempo. Ik dacht altijd dat het heel moeilijk zou zijn, maar nu ben ik erachter dat zolang het goed wordt uitgelegd en je er echt interesse in hebt, dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.


Probeer het gewoon. Ik heb zelf ook super lang getwijfeld of ik nou wel of niet een échte cursus Japans moet volgen, maar nu ik eenmaal ben begonnen en ik zie hoe leuk en relatief makkelijk het gaat, heb ik echt spijt dat ik niet eerder ben begonnen. 


Marc van Kalsbeek - Pro Gamer

Wie zijn wij?

はじめまして!
Wij zijn Shiro en Nari en wij helpen mensen al meer dan vijf jaar om vloeiend Japans te spreken. Wij merken dat er veel mensen in Nederland zijn die interesse in Japan of de Japanse taal hebben, maar die denken dat het moeilijk om te leren is. Dat is dus helemaal niet zo!!

Wij zijn helemaal vanaf nul begonnen en wij willen jou helpen om net als ons vloeiend Japans te kunnen spreken! Vandaar dat we deze online cursus hebben gemaakt. Klik op de knop en begin vandaag nog met Japans leren.

Nari en Shiro

Japanese Genius 2

Are you ready to become a Japanese Genius?

Japanese Genius 2

Veel gestelde vragen

'Ik heb nul kennis over Japans, is dit wel voor mij?'

'Wat gebeurt er zodra ik me aanmeld?'

'Waarom is het zo goedkoop?'

'Hoeveel tijd moet ik per week aan huiswerk besteden?'

'Hoe zit het met de betalingen?'

'Wat als ik het niks vind en toch wil stoppen?'

>