Over Kotatsu - Wat is Kotatsu en wie zijn de mensen achter Kotatsu?

WAT IS KOTATSU?

Met Kotatsu kan je op een leuke en
gemakkelijke manier online Japans leren,
overal op de wereld!

Opgericht door Nari en Shiro, twee liefhebbers van Japan. Beide hebben in Japan gewoond en zijn van nul tot vloeiend Japans gegaan. 'Wij weten dat je het échte Japan pas kunt ervaren als je de taal spreekt en dit willen we mogelijk maken voor iedereen."

Nari en Shiro geven al meer dan vijf jaar lang Japanse les aan de Volksuniversiteit Almere en hadden besloten om YouTube video's te maken. Een deel educatie en een deel entertainment/humor zodat het leuk is om te kijken! "Japans is helemaal geen moeilijke taal, maar er zijn in Nederland weinig studie mogelijkheden en vaak is het lesmateriaal gedateerd en saai. Wij willen het modern en leuk maken voor iedereen!"

Maarre.. wat is een kotatsu dan? Een kotatsu (こたつ) is een lage, houten tafel. Van boven is het bedekt met een futon of zware deken en onder het tafelblad zit een radiator, vaak speciaal ingebouwd. Behalve dat het dus een ontzettend fijn en comfortabel meubelstuk is voor koude winters. Een Kotatsu is gewoon awesome!

kotatsu-logo

WIE IS KOTATSU

Nari Doerga (ナリ)

nari-avatar

Co-founder

-------------------------------------​

I love ガキの使い en ben ムキムキオタク!

Hanh Hoang(Shiro シロー)

shiro-avatar

Co-founder

-------------------------------------​

Ik ben een echte 肉オタク en 酒好き!

Mert Atakan Kaya
( 中田 (なかた) )

atakan-avatar

Community Builder

-------------------------------------​

Game Developer en ミュージシャン

KOTATSU IN DE MEDIA

Gamekings TV

Kotatsu-Gamekings

NGN Krant

Dutch Comic Con

Kotatsu-Dutch-Comic-Con

CONTACT OPNEMEN

SOCIAL MEDIA

Instagram

Snapchat @kotatsuterebi

ONZE PARTNERS

Volksuniversiteit Almere

Volksuniversiteit Almere is al meer dan 20 jaar de autoriteit op het gebied van scholing in Flevoland. Met cursussen op gebieden van o.a. taal, cultuur en geschiedenis.

Kotatsu-Gamekings

Trickdesign

Trickdesign is een creatief bedrijf gespecialiseerd in unieke handgemaakte illustraties en animaties. Trickdesign zorgt ervoor dat alle content van Kotatsu er prachtig uitziet.

trickdesign

JETRO

JETRO, or the Japan External Trade Organization, is a government-related organization that works to promote mutual trade and investment between Japan and the rest of the world.

Kotatsu-Gamekings

Elena Masia

Elena Masia is onze digitale vormgever. Alle onze e-books worden vorm gegeven door Elena Masia.

trickdesign